Африканські мотиви

От таку бомбезну штуку зробила. Підглянула ідею в героїні класного серіалу "Как избежать наказания за убийство", але втілення суто моє. Повторю згодом з темними бусинами. Думаю, буде ще краще. Дерево і бісер, вийшло цікаве поєднання.

Роздивитись краще і купити можна тут http://oberegy.org.ua/magazin/?pid=19&catid=16 Недорого.

Моє робоче місце. Флешмоб.

  • 14.05.16, 12:17
Працюю я в основному вдома. За ноутом, статті пишу ну і проч. А поруч місце для рукоділля. Це так воно виглядає, коли у роботі перерва, бо коли роблю, то караул. Все розкладено круг мене на 5 метрів в діаметрі.

Вперше на екрані! дебют!

Вчора потратила півдня, а таки зняла і змонтувала відео. Багато косяків, сама бачу, але зате це справжнє хоум-відеоpodmig . Вже на Ютюб. Чекаю відгуків і зауважень. Знімала камерою Панасиком, монтувала в Віндовс кінотеатрі. Не заморочувалась всякими переходами, тому трішки кострубато вийшло. Буду освоювати. А поки хотілось, щоб швидше. Тема поки та сама - з непотрібного потрібне. Можна з дитиною таке зробити, бо не складно. Я не декупажниця, тому помилок у техніці багато. Але суть не в тому, щоб навчити декупажу, а щоб зробити корисну річ. Доньці така баночка служить вірно. І сміття в природі на крихту менше стало.

Ну і опитування.
Чи варто робити з непотрібного потрібне?

86%, 19 голосів

14%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мєлкій конкурєнт, або Мої камінні історії

Надивившись на прекрасні вироби нашої дорогої у всіх якостях Золото 750 http://narod.i.ua/user/1746104/ я теж захотіла і свої вироби з натурального каміння показать. Роблю їх близько 10 років і завжди дивуюсь, яку красу ховає в собі матінка-земля. У мене теж є улюблені камені. Це агат, котяче око, місячний камінь, гематит, яшма. Камінці ці вражають різноманіттям, а також своїми позитивними впливами на душу і тіло своїх власників. Нижче невелике асорті з моїх виробів різних років. Ну і шамбала, куди ж без них. Роблю  такі браслети давно, але натуральне каміння рідко в них використовую. А тут до рук потрапили яшма і гематит, тому не втрималась. Хто хоче ціни знати, прошу на сайт, який товариство так люб*язно підтримує http://oberegy.org.ua/ За те окреме дякую!


Зі світлим святом Великодня!

  • 01.05.16, 12:19
Шановні друзі! Щиро вітаю з Великоднем і бажаю пишної паски і смачної ковбаски! І щоб на той рік дочекатись. Просили показати паску, яку я спекла. Не зовсім я, звісно, техніка, але ручки свої доклала. Печу просту паску, нічим її не прикрашаю, бо так у нас прийнято в родині. Рецепт для хлібопечі на  режим "Французький хліб" 3,40 хв: 450 гр. борошна, 3 яйця, 100 мл молока, 6 ст. л. цукру, 6 ст.л олії (на маргарині і маслі не печу нічого), дрібка солі, 2,5 ч.л. дріжджів львівських сухих. Родзинки за смаком. Замочувати їх не треба, бо паска не підійде. От така вийшла пасочка. Яйця фарбували цибулинням.

Дебют!

Зробила відео з фотографій і розмістила на Ютюб. Освоюю просунуті технології. Поки темою обрала "з непотрібного потрібне", але далі буду виставляти МК з виробами різними, прикрасами. Прошу оцінити і критикувати. Традиційно відправляю на свій сайт для його підтримки http://oberegy.org.ua/magazin/?pid=5&catid=12 Це та сама карандашниця і її купили! Можу повторити, кому сподобалась. Ціну самі бачите, нижче нікуди.

Кольє "Рожевий зефір"

Я вже виставляла одне кольє у техніці "воздушка". Техніка ця дуже невдячна і марудна, скажу вам, бо роботи з таким виробом купа. Спочатку треба нанизати бісер на линву, а потім гачком сплести довжелезну нитку і на спеціальній підставці її зібрати. Але виглядає кольє оригінально і свій купець для нього є.
Але блог зроблений для СЕО. Хто стежить за моїми блогами, той знає, що я відправляю всіх на свій сайт http://oberegy.org.ua/ Зробила я його давно, багато часу і трішки грошей на нього потратила. А тут почала я працювать з СЕО компанією ну і вирішила попрактикуватись на своєму сайті. За кілька тижнів піднявся він досить набагато,  я така вся щаслива. Аж раптом з*ясовую, що сторінки з товарами Гугл не бачить. В упор. Тобто бачить він тільки 7 сторінок сайту. І все. Проблема ще не знайдена, але хочу спробувати Гуглу розказати про ці сторінки. Для цього роблю оцей блог, тому не сваріться. Бо він не дуже рукодільний. Буду вдячна також за поради по індексації сторінок, хто тямить. Отже, кольє

і посилання на нього http://oberegy.org.ua/magazin/?pid=18&catid=16 Буду вдячна, як клацните. Там і ціну можна взнати.
Анонс! А я відкрила канал на Ютюбі. Буду МК виставляти. Поки тематика "з непотрібного потрібне". Згодом бложик забацаю. Дякую всім!
ПиСи. Порадьте, панове і пані, по індексації щось. Я так старалась, а воно не виходить. help

Чорно-біла класика

Як обіцяла, виставляю ще одне кольє, створене в стилі етно. Тобто принцип той самий. Але плетені фрагменти зроблені трішки за іншою схемою, це класична сітка з бісеру. В реалі бусики значно ефектніше виглядають. Собі таке буду робить точно. Я люблю такі речі, стримані. Продається. Може бути в комплекті з браслетом.

Багато червоного

Епопея з етнокольє продовжується. На цей раз я пішла ще далі, бо освоїла новий спосіб плетення фрагментів, до яких приєднуються низки бісеру. Він на основі сітки з бісеру. Є такий, а на підході чорно-білий варіант.
Все можна купити. Ціни від виробника.
У першому кольє бісер схожий на корали, дуже етнічно вийшло, як на мене.



Знову етно-кольє. Зупиніть мене!

Захотілось нового поєднання кольорів. Порилась у своїх кілограмових запасах бісеру і видобула чудовий бісер кавового відтінку, напівпрозорий зі сріблястою серединкою. Додала золотистого, білого і чорного. Вийшло стримано, але мені подобається. Ну і браслетик до нього. Все продається.