хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Шо попало

На вулиці стійкий запах паленого цукру, смаженої кави і попкорну, і все це під аккомпанемент блискавок і грому. Невчасна нічна чашка міцного чаю змусила мене сісти  за клавіатуру. Що я хочу сьогодні обдумати? В голові стільки думок, і їх все більше і більше після кожної нової книги. Кіно не дивлюсь, люблю його до безтями, та втратила надію знайти щось цікаве. 
   І так, що мене гризе? Вже тричі починала речення і стирала. Напевно ця думка ще недозріла, дам їй ще трохи часу. 


Все що вище, було написано вчора ввечері. На вулиці сонце, я за робочим місцем. Ввечері буду готувати котлети в духовці) Критичні дні не дарма мають назву критичних. Весь тиждень як касета з зажованою плівкою. Чоловікам і не втямки, як це на нас впливає емоційно і фізично. Як втомлюють переміни настрою і гормональні стрибки. Як може засмутити до сліз, що кіт не проявляє до тебе достатньо своєї котячої любові. І ще біль, тянучий біль. Деяким жінкам пощастило, і їх оминула ця участь, а деяких, як от я, це накриває на всю катушку, а лікарі говорять, що то є норма)) 

Від попереднього абзацу минуло годин 7. Робочий день закінчився. Котлети так і не ліплені, чай так і не допитий. Треба хоч води попити)) Дощ за вікном холодить спину.  Ластівки верещать по ластів"ячому. Як же хочеться зібрати речі і кудись полетіти. Поки літаю тільки по квартирі. Ладно, досить. Думки не клеються.. Здибаємось.

2

Коментарі

13.07.20, 21:59

Також іноді задумуюсь... як ми часом залежимо від гормонів! Іноді "попадає" усім хто під руку попаде
Та проходить кілька днів і зовсім інший настрій. Навіть не знаю, чи чоловікам лекше (бо у них все інакше), чи навпаки доводиться терпіти усю цю істерію і не розуміти з чого це. А зрозуміти так і не вийде, бо проживають ЦЕ лише жінки.

    24.07.20, 00:17Відповідь на 1 від USMIHNENA

    У чоловіків теж є цикл гормональних стрибків. Але у них це не настільки драматично як у нас)))