хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Good news everyone!(читнув одну новину і посміхнуло)

У Фінляндії узаконили оренду житла в обмін на інтимні послуги. У Фінляндії на законодавчому рівні закріпили право громадян орендувати або здавати в оренду нерухомість в обмін на послуги інтимного характеру, повідомляє видання Юридична практика. Оренда житла в обмін на інтимні послуги є досить поширеною у Фінляндії і згідно із заявами місцевої поліції, такого роду угоди є цілком легальними.
Центральна спілка орендарів Фінляндії щомісяця реєструє звернення власників житла, які бажають здати його в обмін на надання послуг інтимного характеру. Найчастіше такі житлові схеми пропонуються студенткам, які обмежені в коштах. Єдиними умовами є повноліття обох учасників "операції", а також дотримання законодавчих норм. Проте представники правоохоронних органів рекомендують жінкам повідомляти про прийняття таких пропозицій, що повинно допомогти уникнути злочинів. Зазначимо, що проституція у Фінляндії формально дозволена, але звідництво (сутенерство) і публічна торгівля сексуальними послугами є незаконними.

За матерiалами Euromag

0

Коментарі

анонім

124.11.11, 15:39

    228.11.11, 10:01

    цілком цивілізовано, така прихована практика діє майже всюди, але у Фінляндіі податки ще будуть поступати до державної казни, а не осідати в кишенях

      328.11.11, 10:12Відповідь на 2 від klio

      про податки там нічого не написано