Заставка №43

"Стоит взглянуть на Иисуса лишь раз, и мрачная тень смерти рассеется навсегда."

Перше пришестя Христа це: благодать Бога у самих різних проявах життя(істинне воскресіння), а друге пришестя це:

1) День Господній

2) Наше воскресіння

3) Перемога добра над злом.

Презентую вчора встановлену мною нову програмку System Explorer(давать посилання скачать стримаюсь бо надто западлиста реклама на банерах там. Сьогодні дав відгук адміністрації про своє враженя до їхніх банерів. Такі банери могли би бути чудовою ілюстрацією на нашому порталі у деяких(багатьох) блогах...)

Нова програмка замінює "Диспетчер задач" обалденная штучка для справжніх адміністраторів де можна керувати й прослідковувать практично за усіма процесами в системі і навіть перевірити їх значення чи безпеку. Ще є новина: сьогодні з ресурсу Майкрософт апдейт надійшло два оновлення... одне з них є оновленням до ХР, це виправлення відомих проблем несумісності з іншими програмами. Зважте йдеться не про Сімку, а ХР. Уявляєте скільки стабільніше запрацювала моя система від сьогодні на відміну від більшості користувачів цього порталуsmile  Сподіваюсь мені по таланить з часом придбать і Сімку з ліцензією.

Усі позитивні сторони це є результат наших приорітетів і переконань, а у серці християнина пришестя Господнє вже здійснилось... і перемога добра над злом... це і є воскресіння по істину з силою... на кожен день з різних складних обставин:

5 Бо ми не себе самих проповідуємо, але Христа Ісуса, Господа, ми ж самі раби ваші ради Ісуса.
6 Бо Бог, що звелів був світлу засяяти з темряви, у серцях наших засяяв, щоб просвітити нам знання слави Божої в Особі Христовій.
7 А ми маємо скарб цей у посудинах глиняних, щоб велич сили була Божа, а не від нас.
8 У всьому нас тиснуть, та не потиснені ми; ми в важких обставинах, але не впадаємо в розпач.
9 Переслідують нас, але ми не полишені; ми повалені, та не погублені.
(2Кор.4:5-9)

 

 

 

Заставка №42

"Молитесь, чтобы познать Бога, а не то чтобы от Него что-то получить."

Це правда... однак кажуть: коли син єврея питає у тата, хто такий Бог? То єврей починає просто розповідати, що йому чи народові зробив Бог. Отже істинним воскресінням є здійснення у твоєму житті, а ось схожий приклад:

1 І сталося по тих випадках, і сказано було Йосипові: Ось батько твій хворіє. І він узяв із собою обох своїх синів, Манасію та Єфрема.
2 І промовив він до Якова й сказав: Ось до тебе прийшов твій син Йосип! І зміцнився Ізраїль, та й сів на постелі.
3 І сказав Яків до Йосипа: Бог Всемогутній явився був мені в Лузі в землі ханаанській, і поблагословив мене.
4 І сказав Він до мене: Ось Я розплоджу тебе й розмножу тебе, і вчиню тебе громадою народів. А цю землю Я дам нащадкам твоїм по тобі володінням навіки.
5 А тепер два сини твої, уроджені тобі в єгипетськім краї до прибуття мого до тебе до Єгипту, вони мої! Єфрем і Манасія, як Рувим і Симеон, будуть мої.
6 А нащадки твої, що породиш по них, вони будуть твої. Вони будуть зватися на ймення своїх братів у наслідді своїм.
7 А я, коли я прийшов був з Падану, померла мені Рахіль у Краї ханаанськім на дорозі, коли була ще ківра землі, щоб прийти до Ефрати. І я поховав був її там, на дорозі до Ефрати, це Віфлеєм.
8 А Ізраїль побачив синів Йосипових та й сказав: Хто вони?
9 І сказав Йосип до батька свого: Вони мої сини, що Бог дав мені тут. А той відказав: Візьми ж їх до мене, і я їх поблагословлю.
10 А очі Ізраїлеві стали тяжкі від старости, він не міг дивитися. І Йосип підвів їх до нього, а той поцілував їх і пригорнув їх.
11 І сказав Ізраїль до Йосипа: Не сподівався я побачити обличчя твого, а ось Бог дав мені побачити й насіння твоє.
12 І Йосип відвів їх від колін його, та й упав на обличчя своє до землі.
13 І Йосип узяв їх обох, Єфрема своєю правицею від лівиці Ізраїля, а Манасію своєю лівицею від правиці Ізраїля, та й до нього підвів.
14 І простяг Ізраїль правицю свою та й поклав на голову Єфрема, а він молодший, а лівицю свою на голову Манасії. Він схрестив свої руки, хоч Манасія перворідний.
15 І він поблагословив Йосипа, та й промовив: Бог, що перед обличчям Його ходили батьки мої Авраам та Ісак, що пасе мене, відколи існую аж до цього дня,
16 Ангол, що рятує мене від усього лихого, нехай поблагословить цих юнаків, і нехай буде зване в них ім'я моє й ім'я батьків моїх Авраама та Ісака, і нехай вони множаться, як та риба, посеред землі.
(Бут.48:1-16)

Тому є запитання: защо ми хочемо подякувати Богу?

10 І поблагословив Давид Господа на очах усього збору. І сказав Давид: Благословенний Ти, Господи, Боже Ізраїля, нашого батька, від віку й аж до віку!
11 Твоя, Господи, могутність і сила, і велич, і вічність, і слава, і все на небесах та на землі! Твої, Господи, царства, і Ти піднесений над усім за Голову!
12 І багатство та слава від Тебе, і Ти пануєш над усім, і в руці Твоїй сила та хоробрість, і в руці Твоїй побільшити та зміцнити все.
13 А тепер, Боже наш, ми дякуємо Тобі, і славимо Ім'я Твоєї величі.
(1Хр.29:10-13)

24 Та Бог воскресив Його, пута смерти усунувши, вона бо тримати Його не могла.
25 Бо каже про Нього Давид: Мав я Господа завсіди перед очима своїми, бо Він по правиці моїй, щоб я не захитався.
26 Тому серце моє звеселилось, і зрадів мій язик, і тіло моє відпочине в надії.
27 Бо не позоставиш Ти в аду моєї душі, і не даси Ти Своєму Святому побачити тління!
28 Ти дороги життя об'явив мені, Ти мене переповниш утіхою перед обличчям Своїм!
(Дiї.2:24-28)

Заставка №41

"Во второе пришествие Христа можно верить так же твердо, как и в первое."

lol Ну звичайно якщо ти "твердо" віриш у Його перший прихід. Твердо це значить те на чому стоїш чи тримаєшся це щось вагоме в житті. Вчора на банер прочитав таке: друге пришестя Христа в Май 2011 року, клацать на рекламний банер не став бо тут же і вхвачу вірус. Тверда віра може бути тільки... ну ось так:

4 А ти, Даниїле, заховай ці слова, і запечатай цю книгу аж до часу кінця. Багато-хто дослідять її, і так розмножиться знання.
5 І побачив я, Даниїл, аж ось стоять два інші Анголи, один тут при цьому березі річки, а один там при тому березі річки.
6 І сказав він до мужа, одягненого в льняну одіж, що був над водою річки: Коли буде кінець цим дивним речам?
7 І почув я того мужа, одягненого в льняну одіж, що був над водою річки. І звів він до неба свою правицю та свою лівицю, і присягнув вічно Живим: це буде за час, за часи і за пів часу, і коли скінчиться розбивання сили святого народу, все це сповниться.
8 А я це слухав і не розумів. І сказав я: Мій пане, який цьому кінець?
9 І він сказав: Іди, Даниїле, бо заховані й запечатані ці слова аж до часу кінця.
10 Багато-хто будуть очищені, і вибіляться, і будуть перетоплені; і будуть несправедливі несправедливими, і цього не зрозуміють усі несправедливі, а розумні зрозуміють.
11 А від часу, коли буде припинена стала жертва, щоб була поставлена гидота спустошення, мине тисяча двісті й дев'ятдесят день.
12 Благословенний той, хто чекає, і досягне до тисячі трьох сотень тридцяти й п'яти день!
13 А ти йди до кінця, і відпочинеш, і встанеш на свою долю під кінець тих днів!
(Дан.12:4-13)

3 А розумні будуть сяяти, як світила небозводу, а ті, хто привів багатьох до праведности, немов зорі, навіки віків.
(Дан.12:3)

Тридцять девята Заставка

"Планируйте, как молиться, и молитесь, как планировать."

Планування це свідома, виважена з урахуванням найкращих здібностей в усіх відношеннях і якостях на інтелектуальному рівні і на фізичному. Християнство це СФОРМОВАНА і зріла особистість за зраском Божого Сина. Християнин це особистість сильна й твереза. Це пророк і апостол і:

2 Ви наш лист, написаний у наших серцях, якого всі люди знають і читають!
3 Виявляєте ви, що ви лист Христів, нами вислужений, що написаний не чорнилом, але Духом Бога Живого, не на таблицях камінних, але на тілесних таблицях серця.
4 Таку ж певність до Бога ми маємо через Христа,
5 не тому, що ми здібні помислити щось із себе, як від себе, але наша здібність від Бога.
(2Кор.3:2-5)

 

Тридцять восьма Заставка

"Чтобы не кусать локти завтра, поступай правильно сегодня."

smile Рік тому на Фокус я розмовляв з однією баришнею і вона зауважила, що колись складала компанію в церкві але відчула брак можливостей і повної свободи й для повної реалізації себе... вийшла із церкви в світське життя. А тепер я хочу запитати: ну то й як, що ми можемо сказати про свободу...?

13 Хто ховає провини свої, тому не ведеться, а хто признається та кидає їх, той буде помилуваний.
14 Блаженна людина, що завжди обачна, а хто ожорсточує серце своє, той впадає в лихе.
(Пр.28:13,14) 

Тридцять сьома Заставка

"Свобода дает нам право поступать не так, как хочется нам, а так, как хочется Богу."

Стосовно заставки скажу так: досить відчайдушна думка, не кожен спроможний так мислитиsmile

На кону день народження однієї досить юнної читачки мого блогу і таємничої подруги(за списком)smile  Часто у мене виникає бажання по тримати кулачки й піднести молитву за кожного хто прочитав блог чи потрапив у списки друзів аби з тієї хвилини стали щасливими. "Вероніка))" народитись у Квітні це лише початок, а далі йдуть ягідки. Чекаємо від твого життя дивовижних плодів.

Тридцять шоста Заставка

"Если вы забегались и не нашли времени почитать Библию, вы действительно забегались."

Чи можна в таке повірити: кажуть... десь мабуть в 50 тих. роках в Америці крапкою у вищих закладах освіти була Біблія і якщо ти її не вивчив то вважався не доосвідченним?

Особисто я почав займатися біблією з 1991 року. Моя сестра тоді принесла додому щойно зявившуся Біблію в школах і їй дали якесь домашнє завдання. Ну Біблія без користі залежалась на столі. А я тоді був страшенним радіолюбителем короткохвильовиком і досліджував світове радіо... Увімкнувши радіо я почув ледве помітний голос "Я надеюсь Вы уже открыли свои библии?" питав ведучий з іспанської студії. Тоді я узяв ту саму Біблію зі столу і більше вона до школи не повернулася. 10 років старанної заочної біблійної освіти. 5 разів на тиждень по 30 хв., а по вихідним самостійна робота до 6 годин не ївши і не пивши води, десь під деревцем у саду. Але перед цим усим було ще багато складних і важких подій. Ну, а як моя сестра? А вона почала жити по своєму читаючи лише свої щоденні записи та вірші про кохання які так і не здійснилися по сьогоднішній день.

Тридцять пята Заставка

"Требуются: обыкновенные люди для необыкновенных дел."

 

6 Та ще більшу благодать дає, через що й промовляє: Бог противиться гордим, а смиренним дає благодать.
7 Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас.
8 Наблизьтесь до Бога, то й Бог наблизиться до вас. Очистьте руки, грішні, та серця освятіть, двоєдушні!
9 Журіться, сумуйте та плачте! Хай обернеться сміх ваш у плач, а радість у сум!
10 Упокоріться перед Господнім лицем, і Він вас підійме!
(Як.4:6-10)

Тридцять друга Заставка

"Самая большая радость на земле - твердая надежда на небеса."

Так, талант несе висакоsmile , і хоча я займався сьогодні не такими вже й високими справами, Заставка випала така і я змушений її дослідити у ній бачу два виміри: один в плані вічності і інший в особистості! Є два виміри: макросвіт і мікросвіт. Один чоловік розглядаючи Космос, опустив накінець очі у низ і упав духом чи засмутився. Яка величезна вселенна і малесенький світ на землі, що є людина для Бога? Тоді він почав розглядати під мікроскоп і дух його знову піднісся. Спробуємо піднестися "ликовать" духом відчувши значимість душі:

19 Не складайте скарбів собі на землі, де нищить їх міль та іржа, і де злодії підкопуються й викрадають.

20 Складайте ж собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть.

21 Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!

22 Око то світильник для тіла. Тож як око твоє буде здорове, то й усе тіло твоє буде світле.

(Матв.6:19-22)

35 Добра людина з доброго скарбу добре виносить, а лукава людина зо скарбу лихого виносить лихе.

36 Кажу ж вам, що за кожне слово пусте, яке скажуть люди, дадуть вони відповідь судного дня!

(Матв.12:35,36)

44 Царство Небесне подібне ще до захованого в полі скарбу, що людина, знайшовши, ховає його, і з радости з того йде, та й усе, що має, продає та купує те поле.

45 Подібне ще Царство Небесне до того купця, що пошукує перел добрих,

46 а як знайде одну дорогоцінну перлину, то йде, і все продає, що має, і купує її.

(Матв.13:44-46)

21 Ісус каже йому: Коли хочеш бути досконалим, піди, продай добра свої та й убогим роздай, і матимеш скарб ти на небі. Потому приходь та й іди вслід за Мною.

22 Почувши ж юнак таке слово, відійшов, зажурившись, бо великі маєтки він мав.

(Матв.19:21,22)

45 Добра людина із доброї скарбниці серця добре виносить, а лиха із лихої виносить лихе. Бо чим серце наповнене, те говорять уста його!

(Лук.6:45)

19 щоб збирали собі скарб, як добру основу в майбутньому, щоб прийняти правдиве життя.

(1Тим.6:19)

8 Бо хто сіє для власного тіла свого, той від тіла тління пожне. А хто сіє для духа, той від духа пожне життя вічне.

9 А роблячи добре, не знуджуймося, бо часу свого пожнемо, коли не ослабнемо.

(Гал.6:8,9)

Коли ми збираємо скарби на небі(макросвіт) то в душі(мікросвіт) зароджується особистість...

 

Двадцять девята Заставка

"Когда мы принимаем Иисуса Христа, святость начинается.

Когда мы благоговеем пред Христом, святость возрастает.

Но когда мы и представить себе не можем жизни без Христа - это и есть полная святость."

(Дж. Хадсон Тэйлор)

Над питанням, що є "Св'ятість" роздумують і у світі християн... одна з відповідей: бути святим значить бути відданним одному і одному лише належати. Згадаємо однак саркастичний вибрик "Ах... ти святоша" ну і т. п. Святих чомусь не люблять а як люблять то любовно називають їх фанатикамиlol