хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Сімдесят третя Заставка

"Когда мы увидим Христа лицом к лицу, в нас отразится Его слава."

У мене раніше склалася думка, що зимова магнітна буря, і викликала шквал землетрусів, але http://news.yandex.ru/yandsearch?cl4url=www.rian.ru%2Fnatural%2F201

Думать добре, а добре думать ще краще http://news.yandex.ru/yandsearch?cl4url=www.vesti.ru%2Fdoc.html%3Fid%3D463511&cat=100001&lang=ru

З другої половини тижня очікуємо погоду і в Кривому Рогі http://news.yandex.ru/yandsearch?cl4url=www.rian.ru%2Fweather%2F20110602%2F383223132.html&cat=39&lang=ru

Олег: Мені важко розповісти про все, проте думаю, що читачів зацікавить таке свідоцтво. Мій дідусь, який був дуже талановитим, чудово малював, чудово грав на скрипці, чудово співав - одного разу вирішив перевірити свого онука на музичні здібності. Після того, як він мене перевірив, він мовив: "Існують три типи людей стосовно здібностей до музики. Перший - то люди дуже талановиті і дуже здібні, люди з особливими здібностями до музики. Таких людей дуже мало. Другий - то люди з посередніми здібностями, як більшість з нас, які поступово їх розвивають і чогось-таки досягають. І третій тип людей - це люди вкрай бездарні і нездатні до музики. Таких людей теж дуже мало". Найцікавіше те, що він відніс мене до третьої категорії людей. Він сказав, що я можу займатися чим завгодно, окрім музики. Але я з дитинства хотів стати музикантом, і тож, по тому, як я увірував, настала мить, коли я просто почав чути якісь музичні ідеї. Це почалось в 1992-му році, і чим швидше я ріс духовно, тим більше здібностей у мене виявлялось. Я вважаю, що сказати, що я талановитий, не буде перебільшенням, бо талант це те, що Господь дає надприродньо.

Влад: Є таке прислів'я: скажи мені, хто твій друг, і я скажу тобі, хто ти. Я можу сказати що, в основному, всі мої друзі сіли в тюрму. Деякі з них були засуджені за вбивство. Звісно, я нікого не вбив, слава Богу, але я усвідомлюю, що на мене чекало б те ж саме, якби я не зрозумів, що все, що без Бога - міраж. Коли Бог відкрив мені очі, я побачив цілком інше життя, і моє життя виповнилось цілком новим смислом життя. Зараз я зустрічаю друзів, розповідаю їм про Бога і переконую їх в тому, щоб вони приходили до Нього. Намагаюсь пояснити, що це не казка, що Бог насправді міняє життя, і якщо Він перемінив мене, то може перемінити й інших.

Ігор: Одне з моїх найсильніших свідоцтв, це та путь, яку мені подарував Бог - музыку. Я можу впевнено сказати, що це надприродній дар, бо навчитися грати на гітарі за такий короткий час було просто нереально.

Леонід: На одному з богослужінь я прийняв Ісуса в своє серце, і пізніше відчув у собі великі зміни. Я став спокійнішим, незалежно від того, що життя сьогодні досить-таки складне. У мене не стало тих шкідливих звичок, які я мав раніше. Знаєте, йдеш після роботи, заходиш до бару - так бувало частенько. Я помітив, що мене це перестало цікавити. Значить, Бог мене підтримує, і моя сім'я також це усвідомлює.

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/tggarden/miracles/index.htm

Як на мене... то досить цікаво і ось чому: цими днями у мене несподівано загострилась ситуація з хребтом. Я буквально почав вчитись ходити наново, повний дупиль. І коли відмітивши собі певну відстань дороги аби тренуватись... і почав пересовуватись спочатку по мілліметру, а потім все більше і більше то зрозумів: колись років вісім тому як я так само кинувши милиці і став спиратись на одну паличку, почав долати великі відстані, падать і підійматись. Це була величезна віра і приплив сил.

2

Коментарі