хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Сімдесята Заставка

"Не бывает безнадежных ситуаций у того, кто надеется на Бога."

Японія, перше число наступного місяця особливий сезонний період: дощовий місяць. З першого по останнє число Червня починаються безперервні дощі і так у них щороку завжди. Я не знаю якої сили ці традиційні дощі бо дізнававсь про японію через їхнє радіо на КХ і навіть намагавсь вивчати їхню мову усно через радіо уроки(такі уроки погано запамятовуються). Ось, що бояться японці цього літку http://focus.ua/incident/186313

А згідно цих новин, спадає на думку, що Україні теж пора взятись за поручні http://focus.ua/incident/186385

Однак я ще не знаю яку щасливу історію знайду сьогодні:

Віктор Гузь: У моєму житті було багато подій, які відбувалися завдяки Богу і з участю Бога. Я це відчував і розумів, особливо в останні роки.


Лісовий Діма:
Багато розмірковувати з цього приводу не хочу, скажу одне: будучи ще запеклим атеїстом (адже я чоловік досить скептичний), почув такі слова «а ти спробуй, попроси, поговори з Богом про свої проблеми, і подивишся, що вийде». Великих проблем я не мав, але досягти дечого бажав. Спробував. Ну і, з часом взагалі забув про цю спробу. А потім до мене дійшло (це трапилося прямо в тролейбусі по дорозі на роботу), що те, про що я просив Бога, вдало просувається. Врешті-решт все успішно завершилося. Я перевірив ще раз і зрозумів, що перевірки більше не потрібні. Зараз переконувати мене вже не потрібно, я знаю, що Бог є, і підтверджень тому велика кількість.

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/sinners/miracles/index.htm

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/sinners/index.htm

1

Коментарі