хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Відвічний конфлікт...

smile Привіт! Ці дві статті аж ніяк не протирічать моїм двум попереднім. Отже читаємо залюбки:

«Нехорошо, когда человек остается сам с собой, особенно, когда он работает в одиночку. Если он хочет чего-то достичь, ему нужны участие и моральная поддержка». И. Гете

Відчуття емоційної розтраченості — часто доказ того, що людина загубила якусь частину чистоти, і страждає від цього. Одна дівчина, яка зустрічалася з багатьма хлопцями, якось сказала мені: «Ти знаєш, я не відчуваю, що зробила щось погане проти свого тіла. Але я відчуваю інше: я розтрачена емоційно. Коли я зустрічаюся з черговим хлопцем, я не маю ніяких почуттів. Я розтратила свою душу».

Часто буває й така проблема: людина не грішить тілесно, але

шкодить своїй душі. Друже, подруго, може ви зараз

почуваєтеся розтраченими емоційно? Потрібна також і душевна, емоційна чистота. Не можна розкидатися почуттями, їх також потрібно берегти у святості. Певна річ, не завжди буває так, що ви зустрічаєтеся ( маються на увазі чисті дошлюбні стосунки) лише з одним, лише з одною. У житті бувають різні ситуації. Але є люди, які вважають: треба чекати лише одної, лише одного, із ними зустрічатися, а потім одружуватися. Я не буду переконувати вас, що це абсолютно правильно. Проте скажу, що прихильники такого погляду праві ось у чому: не варто зустрічатися, якщо ти знаєш напевне, що не одружишся. «Кочувати» від однієї дівчини до іншої, випробовувати того хлопця чи іншого — не найкращий спосіб влаштовувати свою долю, навіть якщо фізичну межу ви й не перейшли. Набагато краще молитися до Бога, перш ніж починати стосунки. «Збирання багатої колекції потенційних наречених», але які, врешті, так і не стали нареченими, може призвести до емоційної розтраченості, до знецінення почуттів і романтичних стосунків як таких.

Хоч буває і навпаки(до речі, це поширений погляд). Людина може говорити: «Я духовно чистий або чиста». Але продовжує грішити проти власного тіла. Це — не чистота. Данна Греш переконує: «Духовна, душевна і фізична чистота — це не взаємозамінні речі. Має бути і перше, і друге, і третє».

Фрагмент з журналу "Антена"(зацікавленим дочитати до кінця зверніться до мене).

0

Коментарі