хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Багато складали, а влади не мали

ПриватБанк запрошує своїх клієнтів внести пожертву на користь армії України.
Але я особисто цього робити не стану бо допомога буває не тільки грошима, і вклад свій я вже зробив.
Ми проходили незалежне розслідування на тему "Перемагати з честю", насправді ми від початку Майдану і по сьогодні вивчали про те, що втрачене(наскільки від цього збідніли)
Аж до пам'яті приходять слова:
17 Бо ти кажеш: Я багатий, і збагатів,і не потребую нічого. А не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий!
18 Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити.
19 Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся! 
Багато вже хто писав план закінчення війни, і зверніть увагу: навіть план Путина не спрацював, а Ви вважаєте його все могутнім.
Ось мій додаток:
1) Кожен солдат має зняти маску, і від тепер ми не повинні по телебаченню чи де інде бачити вчителя чи воєного у масці бо це ознака бандита або голівудського бойовика.
2) Відмовитись від будь-яких проявів ідолопоклонства. Ні мова, ні територія, ні підприємства не є Україною. Україна це зміст душі, спадщина від батьків(якщо у Вас вони є), на те ми вивчаємо гурт http://blog.i.ua/community/5905  
3) Хочеш з ЄС? Знай хто ти і хто твої друзі у ЄС. Хочеш з Росією? Знай хто ти і хто твої друзі в Росії. Ми намагались побачити друзів в Росії, і друзів в Європі чи США



Map
0

Коментарі