Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ловимо мисль

Особисто я із сильними "нервами"(спокійно) тримаю невеличкий свій депозит у гривнях. Чувши новини, що серце козака масово і не помірковано виводять депозити з банків, і навіть готові перейти на євро-валюту чи гірше на долар аби тільки кинути у смітник свою національну валюту, а не змусити себе поважати перед іншими країнами http://blog.i.ua/user/1644892/1353054/ 

По перше ми ніколи не рахували так як написано тут http://blog.i.ua/user/1644892/1352607/   щоб множити талант.

По-друге козак думає чубом білявки так як свій чуб він збрив, а американці чомусь переважно блондини(так вважається), по-третє "ми" міряємо нерухомістю, інвестиціями, і азартом.


Російський бізнес терміново виводить гроші з України, йому дали 10 днів — ЗМІ

http://vkurse.ua/ua/business/srochno-vyvodit-dengi-iz-ukrainy-emu-dali-10-dney-smi.html

І все ж я чомусь завжди вважав дефолт корисною вітаміною коли гривня знецінниця, і козак покаже свою вірність або почне з таланту або почне зраду.

Ще є інша сторона дефолту, коли гривня знецінниця в іншому напрямку і за хлібину почнемо платити 100 грв тоді гривня стане рублем.

Немає лукавішого серця як серце козака(думаю, і США вислало на Україну такого ж лукавого гравця. Єдине розумне що він сказав, і то англійською мовою аби ніхто не почув "реформс" "реформс" "реформс" http://blog.i.ua/user/1644892/1355707/ )podmig  





Map

1

Коментарі

115.02.14, 23:38

Американці ніколи б не просрали жодного долара, і добре би подумали перед тим як чинити революцію, і що в цю революцію вкладено.

    Гість: Amoroso

    216.02.14, 00:01

    Ты видишь, у тебя никого нет?! Что ты за человек??? Интересно было бы увидеть, в твоем возрасте в свободное время занимаются семьей, хозяйством, в конце-концов... Но ты экземпляр еще тот! Во-первых, надо иметь недюжинный ум, чтобы заниматься аналитикой, политэкономией и тд и тп. Ты такой "продуктивный", причем в любое время суток! Одна только беда - ты не совсем грамотно пишешь, точнее, с ошибками. Вот и возникают сомнения, коль ты не тот, за кого себя выдаешь, кто ты? Графоман??? Более всего! Уймись! Лучше "теткам" открытки подписывай. А дерьма среди политологов, конфликтологов и прочей мрази без тебя хватает ТАМ, наверху. Не считай других глупыми и нуждающимися в твоих "просветительских" потугах. "Бриан - это голова! И Гинденбург - голова!" А ты - не голова!

      316.02.14, 00:11Відповідь на 2 від Гість: Amoroso

      І за кого це я себе видаю?

      Ви сам пишете російською аби тільки підлизатись на ширшу аудиторію?

      болтунів у мене немає.

        416.02.14, 00:14

        Правда я не глянув, що йому 64 роки, це чоловік кількох епох, революцій і виду дипломів.

          Гість: Amoroso

          516.02.14, 08:37Відповідь на 3 від Крилами віри

          Взагалі, я користуюсь російською, хоч сам є виходець із сільської місцевості. Але то не моя вина, скоріше, то моя біда. А пояснення досить просте - у часи моєї молодості у навчальних закладах використовували винятково російську. Таких, як я у технікумі зазвичай називали "калхозниками",(моя помітка.). Пізніше армія, інтернатура, (добрий десяток років у Росії наклали свій відбиток). ВУЗ не виняток, причому до сьогодення, незважаючи на Закон "Про мови", вища школа користується російською. До речі, не можу знайти потрібного рівня технічних словників і обговорюючи технічну тему, автоматично користуюсь російською, бо сказати "опалювальний КАЗАН" не хочу! То ж, дивлячись, яка аудиторія, використовую потрібну мову. Від цього, здається, я не програв багато.

            616.02.14, 18:57Відповідь на 5 від Гість: Amoroso

            Сподіваюсь, і я перед Вами не програв.

              Гість: Amoroso

              716.02.14, 21:14Відповідь на 6 від Крилами віри

              Вважаю, принципового значення мовне питання не має. Інша справа, коли виходець з ТИХ країв колись осів на на землі, у якій "лежать" мої предки,(до шостого покоління), і той песиголовець говорить "ви такі-сякі хахли", у нас вивчившись, проробивши вік, отримавши всі "блага", (квартира, пенсія), то тоді мене вже бісить. Просто, держава не слідкує за цими моментами, як, скажімо, Франція. Чогось, від'їжджаючи у більшість країн світу на ПМЖ, без будь-яких спротивів вивчають закони, історію, мову, а лише у нас будь-хто може образити "хохла", а потім ще й розповідати про утиски. На жаль, до цього причетні найвищі посадовці і чиновники. Звісно, "поставлені" на посади ЗВІДТИ. А дехто, вірячи тим вовкам у овечих шкурах ще й "підспівує" їм. Оце є найбільша біда! "Не так пан, як підпанки".

                816.02.14, 23:35Відповідь на 7 від Гість: Amoroso

                А як Ви віднесете таких типів в Україні які бажають перемістити Москву у Київ?

                Навіть бачуть в цьому якісь біблійні пророкування бо на їх думку Україна це Ізраіль.

                Америці в цьому випадку не просто

                До того ж Європа мусить в цей проект вкласти долар, а як він не виконається то чергове падіння долару запеспечено через не спроможність проекту в який вкладено.

                Найважче інше це не противлятись, а вчинками, викликати до себе повагу.

                От за що поважають Америку?

                  Гість: Amoroso

                  917.02.14, 11:56Відповідь на 8 від Крилами віри

                  Те, що спочатку - для мене не зрозуміла суть, а відтак не берусь щось стверджувати. А ось Америку, вірніше США, поважати є за що! Несприйняття такої держави притаманне насамперед тим, хто був "вихований" лицемірними комуняками. Давай, мабуть, завершимо цю розмову, бо почуте колись від ІСТИННОГО фронтовика -"краще б я тоді руки підняв угору!" - це тоді, коли вони розікрали кошти Німеччини для ПЕРЕМОЖЦІВ-ФРОНТОВИКІВ! Про що може бути розмова?! Їх поважати??? Бувай!

                    1017.02.14, 14:13Відповідь на 9 від Гість: Amoroso

                    Я мабуть поважаю за розумні книжки про те як все починається з нулю.

                    Згадайте історію як починались шахти в Кривому Розі або як почалась УкрПошта

                    Або є наче історія як Германія починалась з магазинів Тюльпанів(квіти)

                    І ще багато історій за це поважати.

                    А те, що нульове, зухвало знищили, і залишили рентабельні підприємства на які не вистачило власної клепки за те вона є в Росії але Росії це належить по факту території СССР, і не належить сьогодні, і на цій сваркі увесь майдан, то це не цікаво.

                    Мене цікавить те, що з нулю, а Ви скажете, що я про Африку