хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Дві вдачі

lol Сьогодні мені пощастило, мучився довго, і знайшов на Ютуб

Колись не молодий чоловік дав мені полагодити радіолу, робота попалась мучительною. Миші пожрали вхідні контури. Я взявся їх повністю перематати, і треба було новоспечену котушку ввести в резонанс. Все вийшло! А тоді я захотів полагодити за одно і платівний програвач. Для тесту мені треба було платівка, і він передав одну невеличку платівку на якій я добре по веселився. А. Миронов "Старые друзья"

На жаль цей чоловік вже помер, не давно у себе знайшов його подарунок чим дуже радий: трофейний моток резинки для трусів, штанів і т. п.

Ну ось же одна з цікавих пісень тієї платівки. Не думайте, що радіола звучала так гидко як зараз почуємо, якість звучання цієї пісні на ламповому програвачу була обалденною.

На жаль не всі посилання вдається тут вставити, даю так https://www.youtube.com/watch?v=_dWkzTbECwc

 

2

Коментарі

Гість: Phoenix 28

116.07.13, 01:04

Приходит муж домой, а жена рыдает на полу в коридоре.. он: - ну чё ты плачешь, дурёха, радоваться нужно - я миллион в лото выиграл! Та поднимает голову и всхлипывая - мама умерла. Муж замолчал, склонил голову голову и пошёл в ванную.. стал перед зеркалом, поправил галстук, щелкнул пальцами обеих рук и тихо произнёс: - во дела! Бывает же, с утра поперло так попёрло.

    216.07.13, 01:21Відповідь на 1 від Гість: Phoenix 28

    Шо треугольник поставить

      Гість: Phoenix 28

      316.07.13, 01:33Відповідь на 2 від Крилами віри

      Да такое... немного чёрного юмора. Прочитал название твоего поста и вспомнил бородатый анекдот.