хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Про кулачки і молитви

smile Ну тобто кулачки, і молитви друзів: ще зимою я запланував купити взуття через Інтернет-магазин,  значить вже тут на порталу ми шукали уроки як це успішно зробити, а також вузькі рішення, рішення вірою.

Господь говорить щоб ми шукали в житті не стандартні як усі способи, а особливі, і знайти їх не просто це не широка дорога.

Але тим часом трапилась тут одна замітка, високо інтелектуального блогера, а простіше сказати: баришня шукала собі взуття в Києві,  значить я мавши схожі наміри, залетів у замітку, і поділився планами: чому б не купити взуття Інтернет-магазином? На мене піднявся ржач, а як це купити взуття Інтернетом? Як можна купити не помірявши не потрогавши, і т. д.?

Отже я просив тримати кулачки і молитви.

Сьогодні УкрПошта діставила мені замовлене взуття, я питав у продавця: яке співвідношення між вдалим і невдалим випадком під час зомовлень, і відповідь: з 50 замовлень, 4 невдалих. Продавець завірив, що 4 невдачно підібраних розміри це з провини покупців, що невміють робити правильно розрахунки свого розміру.

Але я вмію вчитись самостійно http://uchimsami.blogspot.com/, і добре підготовився, і з першого разу дістав точний розмір взуття, такщо сьогодні у ньому побродив.

Що я купив: ну як завжди, простенько і зі смаком, легке літнє взуття, назва "Сліпони" відеоролик не відноситься до моєї моделі, і магазину, а просто я показую як варіант, і до того ж це жіноче https://www.youtube.com/watch?v=2iYYh4FY5yU&list=WLbnvzcqAe9UE0RATrPrI39zYmmUFh5jdv у мене чоловічі Сліпони.

Тепер ми будемо тримати кулачки і молитви аби вдало придбати аксесуари для Скайпу та знайти хорошого продавця.

1

Коментарі

Гість: Сергей я

111.05.13, 23:28

История из разряда ...на бога надейся.....а интернет посещай.......какие молитвы? Попы таких как Вы сжигали на кострах.......а сейчас на Мерсах раскатывают.......

    212.05.13, 01:02Відповідь на 1 від Гість: Сергей я

    Це реальна історія, на всякий вік є свої випробовування.

    Мені навіть приснилось, що це взуття я вже придбав, сон викривав деякі деталі... застереження у сні було правильним, треба попрацювати у моєму самонавчанню, розрахування обхвату стопи, ну це на майбутнє.

    В Бозі треба сягати духовного, але за цим зростанням, виявляються життєві сили, й інколи поведінка такої людини буде не звична або особливий вибір або орієнтир чи рішення у завданнях.

      Гість: Сергей я

      312.05.13, 17:47Відповідь на 2 від Крилами віри

      ох как долго нам еще до Европы...........в селе живем.....в деревне......и мышление патриархально - сельское......

        412.05.13, 18:19Відповідь на 3 від Гість: Сергей я

        Не знаєте Ви європейського словечка "Босс"

        Короче нічого не знаєте.

        А те, що "розум" в туфлях, це не погано

        Каже Ісус Христос, що ноги нам треба мити бо св'ятий торкається ними нечистого світу, а обирати вузькі особливі рішення через віру.

          Гість: Сергей я

          512.05.13, 20:58

          Это кому он такое каже?Вам ,что ли?Лично? Или в в виде заповедей фольклора палестинских скотоводов?Все.....я оставляю Вас наедине с Вашим покровителем....побеседуйте с ним самостоятельно......сколько раз себе говорил не начинать дискуссию с малограмотными фанатиками.......

            612.05.13, 21:29Відповідь на 5 від Гість: Сергей я

            З Вами все ясно, малограмотні це ті в кого немає "ідей"

            В моєму блозі немає ідей, а тільки одні дослідження або "вчимось самі"

            Немає ідей то немає й претензій