хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Кожна нова перлинка

Тут я запізнився на одну замітку години, вона видалена передчасно, або чимось заштрафлена, тому я повернуся по своєму: як одружитись коли немає чим зацінити цей шлюбsmile  Буває простіше зацінюють "И ты мне не нужен" або так "Чому ти не бережеш мої подарунки?" Думаю є ще багато подібних реплік. А навіщо Вам шлюб аби узаконити трах чи вагітність(переважно так є в Україні, і Америці)?

Як справити весілля коли немає чим його зацінити(грошей на колечка чи дороге плаття)?

Таке питання було у видаленій замітці.

Так от, що я думаю про шлюб: якщо людина творча, і розвиваюча в собі чи созидающая чи то духовно зростаюча то це процес. Шлюб ауцайдеру це виток вагомого значення як партнерство, зрілість на тому чи іншому рівні, якийсь грандіозний прорив в перед. Якщо це шлюб алігарха то в ньому теж має міститись якась значима перлинка чи жемчужина.

Чоловік має так себе тримати, і  шлюб це вища планка для подальшого розвитку чи бідного(на сьогоднішній день) чи багатого.

Бережіться також жінок бо як у них появиться животик від лоха то для неї шлюб це часове гніздечко щоб вигрузитись, а значимість вони виражають у кольцах та платтях. Потім побачите як такі дівчатка зацінять ті подарунки від лохів.

Також продовжу свою замітку тим, що декілька раз я згадував зсув сезонів(весна, літо і т. д.) але не міг обгрунтувати, виявляється у мене є закладка тих новин, і цікаво перечитати http://vkurse.ua/ua/society/smeshchenie-sezonov.html

1

Коментарі