Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Він присвятив "зорю" своїй Шерен

Шерен. Астроном відкривший планету Плутон, що є найвіддаленішею в нашій сонячній системі, і назвав іменем своєї коханної. Шерен це супутник Плутона, схожий на Місяць тільки супутник Землі рухається відносно, а Шерен разом з Плутоном(одночасно як в танці). Все мужья обещают своим женам звезды... "мой" исполнил свое обещание. Так сказала сама Шерен на моєму диску DVD тема "Все тайны Космоса"

10 000 тон зі швидкістю 30 Км.с. і ось цей гість

http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap130223.html клацнем на фото ще раз і відобразиться у великому розміру.

Також друзям і не випадковим читачам, що ціннують риму у прозі:

http://www.novostimira.com.ua/news_46090.html Вот как разъяснил этот вопрос сам советник Академии Юрий Зайцев: «Если раньше считалось, что падение на Землю обломков типа Тунгусского метеорита происходит раз в 700-900 лет, то теперь утверждается, что подобные события могут быть значительно более частыми, едва ли не каждые 90-100 лет. Объясняется это тем, что Земля попала в некий шлейф из крупных небесных тел: за последнее десятилетие было открыто больше астероидов, чем за предшествующие два столетия. Сегодня каждый год их обнаруживается более тысячи».

Раніше рахували, що метеорити падають на Землю раз у 900 років далі годинника підвели, і почали рахувати раз на 100 років, а тепер рахуємо події раз на рік. Справді "криза" у розрахунках та часі.

Не думаю, що всі мої друзі, а тим більш жінки в силах усвідомити як і я те, що йтиметься в аудіозапису де говориться про виникнення зірок та їх властивості, те, що зорям не мільярди, а лише тисячи років... як говорить і Біблія. Ну тут кому як по таланить хтось зрозуміє, а кому не легко то можна просто слухати музику.

А ось як я підтримую свої очі щоб обходитись без окулярів: раніше в книгах цей прийом був забороненим, тому сьогодні його дозволено але з обережністю! Ми спрямуємо відкрито очі на Сонце але не концентруючи погляд не влипати на Сонце, і починаємо повертати обличча від Сонця на 90 грд в одну сторону і 90 грд в іншу, значить пробігаємо мимо Сонця на 180 грд. Відчуйте коли цю вправу пора припинити. Тепер долонями щільно закрити очі і дати їм відпочинок у повній темноті поки не припиняться блики від Сонця та стане абсолютно чорне, дайте очам розслабитись. Відкривши очі Ви побачите все в іншій якості з високою різкістю. Це не останні вправи які я проводжу моїм очам.



Рейтинг блогов
0

Коментарі