Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

За і проти, я за...

Короче я заlol (до теми http://otvet.i.ua/user/5233805/11373/?r=19&s=date&p=1#c26)

Від зеленого чаю буває погано, пару смішних історій:

Вперше заварив чай(заварювати навчила "Принцеса Ява" тоді принцеса вміла розмовляти, і в пакуванні був вкладиш з короткою історією, характеристикою і детальним описуванням як заварити самостійно зелений чай).

При першому в житті ковтку цього зілля в гарячому вигляді, у мене затарабанило серце, ударило в голову як від вина. Зелений чай рекомендовано пити охолодженним, а деякі чудики ставлять його в холодильник. Я вживаю чай і сьогодні досить гарячим але в такому вигляді може добре прогріти серце як власне і навушники, що вставляються в вуха.

За звичкою у заварну воду для чорного чаю бува вкидають трохи цукру, а от зелений з цукром не дружить і при наявності в воді під час заварювання стає кислим і схожим на сечу. Цукор не рекомендується вкидати і в готовий чай бо псується присмак, стає притворним, і може відчутись бажання до рвот.

По радіо Китая почув, що китайці натомість в чай кидають трохи солі(цікаво для чого?), я спробував кинути сіль, і різниці не відчув, то сипнув ще, і ще, абсолютно не відчувається у смаку солі. Так я підсипав поки чай не почав змінюватись смаком, а як ковтнув один раз то так зтошнило, що вилив чашку у відро.

Правильне заварювання можливо описано тут http://blog.i.ua/user/1644892/464289/

Чай викличе рвоту якщо ним запивати ліки чи вітаміни, і особливо на голодний шлунок. Так я запив зеленим чаєм вітамін Мультитабс і через кілька хвилин добряче обригався з спазмами в шлунку. Зелений чай взагалі викликає нудоту і бажання ригати якщо пити на порожній шлунок вранці.

І все ж я за цей найкращий напій, що концентрує увагу, знімає втому та проблеми стресу, і при цьому залишає мозок у повній тверезості. Спробуйте запросити на чай алкаша, і він обходитиме Вас десятою дорогою.

Не давно мені подарували коробку цукерок але вони містять в собі коньяк я зїв кілька цукерок чи може половину пачки, і так заболіла голова в "затилку" і висках... головні болі викликає кофе після трьох чашок але і чорний чай теж нудить головну біль.

Це можливо викликано дуже сильним перевантаженням під час самонавчання до майже ранку... і зелений чай єдиний приводить мою фізичну роботу в хороший стан.spasibo А от "Чайні яйця" це для особливих майстрів кулінарії http://cook.i.ua/user/1644892/295/ Я виписав цей рецепт на портал бо в ті давні часи... ви його заслужили але Ви його й досі заслуговуєте.

Рейтинг блогов
2

Коментарі

11.02.13, 21:50

Я п'ю зелений чай лише натще і вже протягом 10 років.
Ніякої нудоти
А ще -- рекомендують додавати у зелений чай трішечки морської (!) солі або імбир.

    21.02.13, 21:54

    многим от зеленогочая плохо...

      31.02.13, 21:56Відповідь на 1 від Neytralitet

      Ну лише натще... такого не може бути, а от стосовно "солі" було б цікаво: для чого в чай кидати сіль?

        Гість: Перчинка

        41.02.13, 22:07

        оно конечно хорошо...но больше зеленый чай я не пью))))лучше чабрец там.мелиссу.....

          51.02.13, 23:17Відповідь на 4 від Гість: Перчинка

          Пийте ну тільки з друзями