хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Так тримати!

Клись з мого скромного помешкання летіло багато послань в різні кутки україни, росії і європи також. Я сподіваюсь, що при згадкі мого населення, виникає асоціація з моїми листами. Заходиш на різні сайти, портали, і обовязково те, що спливає на гору складає враження про все взагалом.

Чи можна повірити, що цей текст я знайшов на російському сайті?

От Вас требуется: быть добрым, порядочным в суждениях выносимых Вами проблем, а чтобы в дальнейшем не было стыдно за свои публикации — иметь свою устоявшуюся, прозрачную точку зрения, не подверженную сиюминутным обстоятельствам.
Не бояться постороннего давления, искринне отстаивать свою точку зрения даже с казалось бы симпатичными Вам людьми.
Придерживаться принципа: "Платон мне друг- а истина дороже".
Я не собираюсь нанимать Вас в качестве "журналиста-корреспондента" в Док "Наше всё". Нет!
Я предлагаю лишь кратковременный "союз", преследующий цель поделиться своим опытом. А через некоторое время Вы стартуете самостоятельно в созданном Вами Доке. И понесёте Добро людям.
Я не ассоциирую себя с Маленьким принцем произнёсшим крылатую фразу.
Но со своей стороны я буду нести ответственность за все Ваши опубликованные в Доке посты и безапелляционно защищать Вас от возможных агрессивных выпадах исходящих от кого либо.
Я НИКОГДА не принижу Ваше достоинство прилюдно! (да и в личном контакте тоже).
Я поделюсь своим опытом в подборке тематик постов, на что проставлять в них акценты, их психологической подаче и изложении.
Думаю, что качественных и актуальных постов не может быть много.
Иначе им грозит бездуховность.
А поэтому обещаю свое постоянное участие в правильном оформлении (но не буду придираться к орфографии, так как по себе знаю, что большинство написанных постов отнимают много эмоций и на нудную корректировку моральных сил может не хватить) ваших новостей и советы по расстановке важных акцентов. В каждом Вашем посте должна быть видна Ваша индивидуальность, Ваше личное восприятие затрагиваемой проблемы.
ЗЫ: Как я понял, что мой пост соответствует тематики "Докеров" (есть пример), так, что верю, что он без особых проблем будет здесь опубликован.
http://nnm.ru/blogs/PECEZ/vash-nachalnyy-start-v-doke-nashe-vse/

Трохи насмішили мене голосуванням, і я пропоную до розгляду цікаву новину http://vkurse.ua/ua/politics/pochashche-vklyuchat-prekrasnuyu-rossiyskuyu-movu.html#comment-8793

Та мою в ній версію коментарюsmile

 

Поважаючи автора слів, я спочатку через Гугл, а потім самостійне корегування машинного перекладу, даю версію нашою мовою:

Від Вас потрібно: бути добрим, порядним в судженнях винесених Вами проблем, а щоб надалі не було соромно за свої публікації - мати свій усталений, прозорий погляд , не підданий миттєвою обставиною.

Не боятися стороннього тиску, відверто відстоювати свій погляд навіть із, здавалося б симпатичними Вам людьми. Дотримуватися принципу: `Платон мені друг-а істина дорожче`.

Я не збираюся наймати Вас в якості `журналіста-кореспондента` в Док `Наше все`. Ні!

Я пропоную лише короткочасний `союз`, який переслідує мету поділитися своїм досвідом. А через деякий час Ви стартуєте самостійно в створеному Вами Доці. І понесете добро людям.

Я не асоціюю себе з Маленьким принцом вирікший крилату фразу. Але зі свого боку я буду нести відповідальність за всі Ваші опубліковані в Доці пости і безапеляційно захищати Вас від можливих агресивних випадів, що виходять від кого небудь.

Я НІКОЛИ не принижу Вашу гідність прилюдно! (Та й в особистому зверненні теж).

Я поділюся своїм досвідом в збірці тематик постів, на що проставляти в них акценти, їх психологічної подачі і викладі.

Думаю, що якісних та актуальних постів не може бути багато. Інакше їм загрожує бездуховність.

А тому обіцяю свою постійну участь в правильному оформленні (але не буду чіплятися до орфографії, так як по собі знаю, що більшість написаних постів забирають багато емоцій і на нудне коригування моральних сил може не вистачити) ваших новин та поради щодо розстановки важливих акцентів.

У кожному Вашому пості повинна бути видна Ваша індивідуальність, Ваше особисте сприйняття зачепленої проблеми.

ЗИ: Як я зрозумів, що мій пост відповідає тематики `Докерів` (є приклад), так, що вірю, що він без особливих проблем буде тут опублікований.

Все одно нічого не зрозумілиlol


33%, 1 голос

67%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Коментарі