хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Дріфт-битва

Все почалося ще з самого ранку. До автотреку з'їжджалися вантажівками зі звірами-болідами, які ніби спали, як леви перед полюванням. Першими приїхали журналісти та інші представники медіа - їм роздали спеціальні яскраві костюми, задля безпеки під час перегонів. З великих фургонів розвантажували об'ємні рекламні банери, які накачували гелієм і вони рвалися в повітря. Сонце вже повністю освітило автотрек і ніби оповіщування про початок надзвичайного дня. Кожні 15 хвилин коло автостадіону пролітав пасажирський літак. За деревами розташовувався аеропорт або "льотніско" польською, власне як і українською у правописі 30-их років. Автостоянка машин глядачів почала заповнюватися. Від машин лунала музика різних стилів. Незабаром ввімкнули музику на автотреку. 6 великих колонок охоплювали пів автотреку - власне місце для глядачів та суддів. Ведучий почав перевірку звуку. Здалеку почали лунати верески заведених двигунів дріфт-болідів. В цей момент я був на автостоянці і з неї вид на автотрек приховувався лісом, так що чутно було лише звук. Тож звук літаків, які піднімалися в повітря мало чим відрізнявся від звуку дріфтуючих авто. До цього ж звук дріфту доповнювався вереском гуми, а потім ще й її паленим запахом. Коли всі приготування були завершені, битва почалася. Ведучий невтомно коментував кожну мить перегонів, представляв учасників, яких було 16 зі своїми різними автомобілями, називав спонсорів, спілкувався з суддями і глядачами. Суддівський склад був з Бельгії та Польщі. Глядацькі трибуни були розташовані так, що можна було оглядати все, що відбувається на автотреку. Дріфт-боліди стартували зі східної сторони стадіону, розігрівалися, входили у перший поворот і починали змагатися. Сила тисячі гепардів була в кожній з цих машин, а в деяких ще й більше (цікаво було вимірювати силу авто саме в не в кінських силах, а в силах гепарда). З кожного повороту боліди виривалися, ніби з тяжкого полону і шалено і швидко ринули вперед. Кожен заїзд відбувався не більше 20 секунд, але ця 20-секундна битва нагадувала гладіаторські змагання. Дим від коліс заповнював стадіон, інколи авто з'їжджали з траси і декілька метрів проїжджали по ґрунту, піднімаючи 30-метрові струмені пилюки. Ведучий захоплено розповідав, наскільки добре повинні бути збудовані ці боліди, щоб витримувати подібні випробовування. Так пройшли 5 годин незабутньої дріфт-битви, за які відбулися різноманітні події, які варті опису, але набагато більшого. На завершення ведучий повідомив, що тепер можна запрошувати королів дріфту зі Сполучених Штатів та Японії. Фотоальбом до цієї події можна переглянути за лінком.       
15

Коментарі

17.10.11, 14:09

    27.10.11, 14:27

    Даёшь драйв

      37.10.11, 16:55

      Ну що ж письменник ти не поганий, проза докладна і має дослідницький нахил(аби тебе ще і в Космос відправити). Заношу в мою книгу Гінеса http://www.bookclub.ua/forums/?forum_id=11&forum_msg_id=971336&forum_pn=0&forum_pp=20

        47.10.11, 18:05Відповідь на 3 від Крилами віри

        Дякую! Які умови потрібно виконати, щоб потрапити до твоєї книги?

          57.10.11, 19:30Відповідь на 3 від Крилами віри

          Ну що ж письменник ти не поганий, проза докладна і має дослідницький нахил(аби тебе ще і в Космос відправити).... Вміла і готувати і подавати!
          Гарний допис в супроводі альбому - те що треба!!!
          Обов'язково проплюсую пізніше - бо там світлинок "торба з міхом"

            67.10.11, 20:20Відповідь на 4 від Falke

            Один Господь Бог знає які. Не знаю.

              77.10.11, 20:39

                88.10.11, 06:32

                  Гість: lyo Dnepr

                  98.10.11, 09:13

                    108.10.11, 10:02

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна