Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Скромна чарівність сталевий ванни

Сталева ванна всенародно визнана найбільш економічним варіантом. Дешево - не означає погано, сталева ванна має багато своїх переваг.

Сталева ванна не тільки в середньому на 40% дешевше, але і в кілька разів легше порівнянної за розміром чавунній ванни. Вага сталевий емальованої ванни зі стінками товщиною 2,5-3 мм не перевищує 30 кг, більш тонкі стінки роблять її ще легшою.

Саме сталеву ванну найкраще встановлювати в будинках, де навантаження на перекриття мають обмеження.

Деякі властивості чавуну обмежують дизайнерські можливості, тому асортимент чавунних ванн не блищить різноманітністю, зате вибір форм і розмірів сталевої ванни обмежується хіба що площею ванної кімнати.

Такий широкий вибір можна зустріти хіба що серед акрилових ванн, які значно поступаються сталевим у міцності.

Емальована сталева ванна зовні дуже схожа на чавунну, лише характерний звук при легкому постукуванні по краю ванни допомагає їх розрізнити.

До "мінусів" сталевий ванни можна віднести високу теплопровідність, яка стає причиною швидкого охолодження води під час купання, а також шум, який створює вода, набираючись у ванну. Цих незручностей можна уникнути, якщо при встановленні сталевий ванни занурити її в ємність з піском приблизно на третину висоти. Пісок можна замінити шаром монтажної піни. Прошарок з піни між підлогою та ванної істотно поліпшить теплоізоляцію та шумопоглинання. Ванну рекомендується наповнити водою, щоб монтажна піна не змістила її під час застигання. Щілини між краями ванни та стінами досить обробити силіконовим герметиком.

Європейські дизайнери надають виробу нові, часом найнесподіваніші форми, і в фірмових салонах відомих виробників сантехніки нерідко можна зустріти скромну сталеву ванну.

евроРЕМОНТ-Харьков  063 448 33 28 [email protected]
1

Коментарі

14.02.10, 19:20

Я би ванну цю придбав- жаль ,грошей замало....