Замість ЕС - Держава ... Франція і Німеччина ставять ультиматум

  • 27.06.16, 13:43
Francja i Niemcy chc europejskiego superpastwa i stawiaj ultimatum Grupie Wyszehradzkiej Dodane przez Lipinski
Opublikowano: Poniedziaek, 27 czerwca 2016 o godz. 08:08:04

 

Wedug 9-stronicowego planu podpisanego przez szefw dyplomacji Berlina i Parya, a ujawnionego przez tvp.info Unia Europejska zamieni si w jedno pastwo.



Opodatkuj si!
W maju otrzymalimy od Was 3 256,00 z. Serdecznie dzikujemy za wsparcie!.

Wedug tvp.info szef niemieckiej dyplomacji ma przedstawi dzisiaj Grupie Wyszehradzkiej ultymatywn propozycj zamieniajc Uni Europejsk w superpastwo.

Kraje czonkowskie odmienionej Unii nie miayby prawa do wasnej armii, wasnych sub specjalnych, odrbnego kodeksu karnego, odrbnego systemu podatkowego – w tym wysokoci podatkw, wasnej waluty, czy banku centralnego. Wszystko to miaoby zosta zastpione przez wsplne struktury superpastwa.

Kraje unijne nie miayby kontroli nad wasnymi granicami, a take procedurami wpuszczania i relokowania uchodcw na ich terenie. Nie mogyby prowadzi rwnie prowadzi wasnej polityki wizowej i polityki zagranicznej. Wedug dokumentu rola NATO w Europie ulegaby ograniczeniu.

W preambule tekstu mona przeczyta: "Nasze pastwa dziel wsplne przeznaczenie i wsplny zestaw wartoci, ktre daj podstaw do jeszcze bliszej unii midzy naszymi obywatelami. Bdziemy wic dy do politycznej unii w Europie i zaprosimy kolejnych Europejczykw do udziau w tym przedsiwziciu”.

 

kresy.pl / tvp.info

27.06.2016.

http://www.kresy.pl/wydarzenia,europa-zachodnia?zobacz/francja-i-niemcy-chca-europejskiego-superpanstwa-i-stawiaja-ultimatum-grupie-wyszechradzkiej



нове керівництво Укрзалізниці

  • 18.05.16, 09:27
18 ч ·

          ПЕРЕДРУК
(галузевий соціальний конфлікт в Укрзалізніці)

Новини
Заява ХХХІ звітно-виборної конференції дорожньої профорганізації Львівської залізниці
ХХХІ звітно-виборна конференція дорожньої профорганізації Львівської залізниці прийняла Заяву щодо деструктивних дій уповноважених роботодавця під час звітів і виборів. У постанові, ухваленій з цього приводу, зазначено: делегати вирішили надіслати Заяву на адресу в.о. начальника регіональної філії "Львівська залізниця" І.Груника, Голови профспілки залізничників і транспортних будівельників України В.Бубняка, направити її з відеоматеріалами до Федерації профспілок України, Європейської федерації транспортників, а також розмістити текст на сайті профспілки, опублікувати в газеті «Львівський залізничник» та направити в членські організації.
Заява ХХХІ звітно-виборної конференції дорожньої профспілкової організації щодо деструктивних дій уповноважених роботодавця під час звітів і виборів

Шановні спілчани !

Правами профспілок в міжнародному і українському законодавстві чітко передбачено, що профспілкові організації мають

[ Читати далі ]
You'll need Skype CreditFree via Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype

Укрзалізниця з новим керівником

  • 16.05.16, 16:59
Лента новостей

ПЕРЕДРУК (галузевий соціальний конфлікт й нове керівництво
Укрзалізниці.... далі буде... )
................................... Новини
Профспілка вимагає справедливого підходу до підвищення тарифних ставок і посадових окладів залізничникам – у розмірі не менше ніж на 20 % з квітня поточного року
З цього приводу Голова профспілки залізничників і транспортних будівельників України Вадим Бубняк спрямував 12 травня 2016 року відповідного листа на адресу Міністра інфраструктури України, Голови наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця» Володимира Омельяна.
У зверненні наголошено, що всеукраїнські профспілки, які діють на залізничному транспорті, у квітні 2016-го звернулися до керівництва ПАТ «Українська залізниця» щодо необхідності негайного підвищення заробітної плати залізничникам, адже за підсумками роботи за попередній рік за розміром заробітної плати галузь опинилася на 14 місці серед економічно активних підприємств України, а за підсумками березня п. р. – на 15-му.

Керівництвом ПАТ було розпочато процес консультацій щодо зазначеного питання, який виявив суттєві розбіжності сторін у підходах до підвищення тарифних ставок (посадових окладів) працівникам.

Пропозиції керівництва «Укрзалізниці», зазначено у листі Ради профспілки, зосереджені на суттєвому збільшенні заробітної плати керівників вищої (правління ПАТ, регіональні філії, філії) та середньої ланок (депо, дистанцій, дільниць тощо), а для більшості виробничого персоналу – лише на 5–15 %. При такому підході переважна більшість працівників не отримають реального підвищення заробітної плати, оскільки таке підвищення тарифних ставок (посадових окладів), у кращому випадку, забезпечить лише покриття виплат по індексації, яка на сьогодні становить у середньому 12 %.
На нашу думку, зауважив Голова профспілки В.Бубняк, такий підхід є необґрунтованим, несправедливим і призведе до розбалансування в системі оплати праці на залізничному транспорті та посилення соціальної напруги в трудових колективах. Крім того, профспілка наполягає, щоб підвищення тарифних ставок і посадових окладів було здійснено з дотриманням норм і гарантій, визначених у Законі України «Про оплату праці», Кодексі законів про працю України, та чинної Галузевої угоди.

Водночас, підкреслив лідер профспілки, галузь має ресурси для суттєвого підвищення заробітної плати всім працівникам, зокрема за рахунок коштів, які вивільнились у результаті зменшення відрахувань Єдиного соціального внеску, а також зростання тарифів на вантажні перевезення.

Враховуючи, що переговірний процес затягується не з вини профспілки, В.Бубняк звернувся до очільника Мінінфраструктури, Голови наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця» В.Омельяна щодо сприяння у справедливому підході до підвищення тарифних ставок і посадових окладів працівникам залізничного транспорту – у розмірі не менше ніж на 20 % з квітня поточного року.

Відділ інформації Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України
джерело: 16.05.16.; http://zalp.org.ua/content/view/2668/1/lang,ukrainian/
надав : А.Грабовський для власного навчання 16.05.16. 6 6

Сайт профспілки залізничників і транспортних будівельників України
zalp.org.ua|Автор: В.О. Марчук
Комментарии
Анатолій Грабелько
Написать комментарий ...


чи дійте до війни, як у Криму, чи...перемовини.

  • 19.12.15, 09:56

 

З Інтернету;                   огляд  польських медіа         [ для власного навчання]

 

 Чехи не хочуть віддавати землю Польщі

Czesi nie chc odda Polsce ziemi

Dodane przez Lipinski

Opublikowano: Czwartek, 10 grudnia 2015 o godz. 09:09:27

 

 

Згідно з умовою 1958 року, Чехи повинні повернути Польщі 368 гектарів території в районі Богатині [Дольношльонське воєводство - перекладач]. Однак, урядовці місцевого самоврядування на це не погоджуються.

[ Читати далі ]

двомовність за Порошенком....у війську

  • 17.12.15, 16:53
Огляд українських медіа                  [для власного навчання]

17.12.2015
Помилка Порошенка і небезпека для російськомовних патріотів України


Лариса Масенко

Президент Петро Порошенко і його оточення обрали хибну стратегію підтримки й пропаганди українсько-російської двомовності
(Рубрика «Точка зору»)



Українська мова як чинник національної безпеки

Ще в 2000 році незабутній Джеймс Мейс звертався до нас із мудрим застереженням: «Це сувора діалектика – щоб піти далі, треба знати, звідки йти. Щоб стати європейцем, треба стати українцем. Щоб стати громадянином світу, треба стати українцем і європейцем. І цей шлях самоідентифікації треба пройти. І починати сьогодні і тепер, бо завтра буде пізно».

Як ніхто інший, Мейс розумів згубну роль масового послаблення національної свідомості серед українців і вважав завдання дерусифікації не менш важливим для майбутнього країни, ніж декомунізація.

[ Читати далі ]

щодо пенсійного віку; президент...поділяє позицію профспілок в П

  • 13.12.15, 10:05

 

 

 

З Інтернету:      огляд польських медіа                        [ для власного навчання]

 

 

Pierwsze gosowanie, dotyczce obnienia wieku emerytalnego

Dodane przez Lipinski ;Opublikowano: roda, 09 grudnia 2015 o godz. 22:10:24

 

Сьогодні в сеймі [Польші - перекладач] відбулось голосування у справі відхилення в першому читанні президентського законопроекту про пониження пенсійного віку.

 

 

 

Сьогодні у сеймі відбуло голосування у справі відхилення у першому читанні президентського законопроекту про пониження пенсійного віку. Опротив голосувало 285 послів, за 168, 2 - утрималось.

 

Проти пониження пенсійного віку голосувала фракція [ клуб] PO (Громадянська Платформа - перекладач), Сучасність та частина PSL [Народна Партія - перекладач].  У 2012 році коаліція парламентських фракцій PO-PSL  підняла пенсійний вік в Польщі до 67 років як для жінок так й для чоловіків.  Новий закон закладає повернення до стану перед 2012 роком.

 

 Gosc/kresy.pl

 

© Kresy.pl 2008-2015

 

Джерело:   11.12.2015

http://www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/pierwsze-glosowanie-dotyczace-obnizenia-wieku-emerytalnego

з польської мови переклав для особистого

користування:  А.Грабовський;  Дебальцеве 12.12.2015

За достовірність першоджерела несе відповідальність його автор.
При перекладі дається обов’язкове посилання на джерело.
Оглядач не завжди згідний з думкою автора/авторів і не відповідає
за фактичні помилки, яких вони припустились.
Також перекладає тексти авторів. з якими він не погоджується

 

парламент- купівля-продаж місць ...вісті з Німеччини

  • 30.08.15, 16:36

З інтеренету:            огляд польських медіа  [ для власного навчання]

 

Der Spiegel: Jaceniuk i Poroszenko sprzedawali miejsca w parlamencie za miliony dolarw

Dodane przez Lipinski

Opublikowano: Sobota, 29 sierpnia 2015 o godz. 09:09:29

 

Arsenij Jaceniuk i Petro Poroszenko. Fot. focus.ua

 

 Der Spiegel:  Яценюк і Порошенко  продавали місця в парламенті за мільйони долярів

 

В інтерв’ю німецькій газеті   “Der Spiegel” чеський бізнесмен та засновник банку в Україні описує, як президент і премєр України продавали місця в парламенті.  

 Томаш Фіала твердить,що у часі останніх парламенських виборів , як прем’єр Яценюк так і президент поставив на чолі виборчого списку громадських активістів з доброю репутацією та заразом “героів війни”. Водночас у списку було багато бізнесменів, які буквально купували собі місця, аби у статусі депутата мати змогу лобіювати свої приватні інтереси.

[ Читати далі ]

 

Польска партія і сепаратисти ДНР разом ... геноцид 11 липня

  • 13.07.15, 10:50

З Інтернету:            огляд польських медіа  [ для власного навчання]

 

 Donieccy separatyci oddali hod ofiarom rzezi woyskiej [+FOTO]

Dodane przez Zyga  ;    Opublikowano: Niedziela, 12 lipca 2015 o godz. 19:07:55

 

Донецькі сепаратисті учтили пам'ять жертв волинської різанини

 11липня (2015р. - перекладач) влада невизнаній Донецької Народної Республіки організували урочисті заходи в пам'ять жертв кампанії геноциду, який 72 роки ще раніше розпочали на Волині ОУН-УПА

  Інтернет-сторінка, що вона симпатизує донецьким сепаратистам інформує, що ініціатором і організатором урочистості було Міністерство  Закордонних Справ невизнаної донецької республіки.. Урочистості відбулися в донецькому Парку Слов’янської Культури, ДДТ знаходиться саме Пам’ятник Жертвам Фашизму.  До меморіалу прибули представнику уряду та парламенту ДНР, а також двох головних локальних політичних партій ”Донецької Республіки” і  “Свобідного Донбасу”.  Також там брали участь місцеві представники вірменської меншини. Також був присутній голова польської партії  “Зміна” [“Zmiana’ – джерело].  Усього зібралося близько 130 осіб.  Загиблих учтено хвилиною тиші. Промовам офіціальних осіб, у т.ч. Піскорського [ Piskorskiego – джерело] передувало покладання вінків.   Підрозділ сепаратистів мав почесну варту.  Представники сепаратисткої республіки при рівняли волинську різанину до поточній діяльності української влади  в Донбасу

[ Читати далі ]

Огляд українських медіа: [передрук для власного навчан]

  • 19.06.15, 16:52


http://www.officers.org.ua/?p=2270


© вго соу »
Сайти регіональних СОУ »

Next
ЗВЕРНЕННЯ Координаційної Ради «УКРАЇНЦІ – ЕТНІЧНА НАЦІЯ» до українців та керманичів.
Posted on 13.06.2015

З В Е Р Н Е Н Н Я
ДО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ


Ми, представники Української Нації, яка сформувалася впродовж тисячоліть на Богом даній нам Землі, відомою в усьому світі як УКРАЇНА — РУСЬ, заявляємо:
Сотні років за часів колоніального перебування України в складі Російської та інших імперій колонізатори намагались різноманітними способами знищити національну ідентичність українців. Заборонялось вживання української мови на офіційному рівні, в церковному богослужінні, навчанні в освітніх закладах, використанні в закладах культури, виданні українських книжок, журналів, газет…
Самих українців з метою асиміляції принизливо називали «малоросами», «молодшими братами» та іншими образливими словами…
В 1991 році Україна відновила свою Незалежність. Проте пострадянська комуністично-партійна номенклатура, яка залишилась при владі, продовжувала процес денаціоналізації Українського Етносу, який був основою шовіністичної національної політики КПРС в процесі створення так званої нової історичної спільноти людей -«радянський народ».
[ Читати далі ]

не до шмиги - памятники УПА... (за чиюсь Свободу ...)

  • 11.06.15, 16:19

З Інтернету;      огляд польських медіа   “для власного навчання”


Prezes Zwizku Ukraicw w Polsce: UPA walczya za woln

Голова Союзу Українців Польщі:   УПА боролась за вільну Україну

ГоUkrain

В інтерв’ю  голови Союзу Українців в Польщі (ZUwP) повідомив, що знищення таблиць з пам’ятника членам УПА на цвинтарі у підперемишлянськими Грушовицями лежало в інтересах Росії. Теж Петро Тима окреслив частину політичних середовищ в Польщі як проросійські, починаючі з назви Табір Великої Польщі, певний діяч якого перебуває в Донбасу.

 

Відповідно до голови СУвП пам’ятник у Грушовицях, - поставлений нелегально Українцями членам УПА, - є виразом ішани для тих, які загинули у боротьбі за незалежність України, або з руки представникі різних формацій, тільки від того що були вони Українцями.

adio.rzeszow.pl / Kresy.pl

Джерело:    11.05.2015.

http://www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/prezes-zwiazku-ukraincow-w-polsce-upa-walczyla-za-wolna-ukraine

[ Читати далі ]

 

 

 

 

 

 

 

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
61
попередня
наступна