Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

yna

попередня
наступна

yna

yna

Milan Stankovic


Хочу на ваш розсуд запропонувати блог присвячений предствнику Сербії на Євробаченні 2010 в Осло - Мілану Станковічу.

Так як це мій перший блог, надіюсь на розуміння.

Мілан Станковіч народився 9го вересня 1987 року в Обреноваче. Він закінчив медичний коледж в Земуне, по професії - медичний технік.
У 2007 році Мілан взяв участь в телевізійному шоу "Zvezde Granda". Відразу ж він став абсолютним фаворитом глядачів (у 12 з 14 програм серії він вигравав СМС голосування). Завдяки підтримці прихильників він вийшов в супер фінал і притягнув великий увагу преси.


У тому ж році його пісні увійшли до збірок "Zvezde Granda" (випущені накладом в 100 000 екземплярів). У доповненні до колишньої Югославії Мілан виступає в Америці і Швейцарії.


У травні 2009 року у світ виходить дебютний альбом Мілана "Solo", який був проданий накладом в 50 000 копій. Молодь з усього регіону створює фан-клуби, посилає йому листи і подарунки, імітує його ексцентричний стиль і незвичайні зачіски, давши початок феномену "Миланомании".


У 2010 році брав участь в конкурсі Євробачення від Сербії з піснею "Ovo je balkan"! (Це балкани) і зайняв 13 місце!!!

Ось, що основне відомо про нього.

Але хотілося б розповісти про те, що я дізналась з джерел інформації про цього чудового хлопця. Характер у нього в повній мірі врівноважений, дуже позитивний і оптимістичний.

На даний момент якоїсь визначеності щодо його дівчини немає, але попередня  Radmila Manojlovic .

Нажаль я вважю себе не досить великим прихильником Мілана, але вже встигла де-що зробити.

Ось... heart applause love

 

 

Це лише частинка того, що я вже зробила. Але в планах ще дуже багато.

А нещодавно почала цікавитись сербською мовою, адже дуже хочеться знати не лише про що співає Мілан, а й уміти сказати декілька слів сербською.

Цим блогом я б хотіла привернути увагу тих кому подобається Мілан Станковіч і хто хотів би прозмовляти про нього українською. Адже рідною мовою теж чудово можна висловлюватись.

0

Останні статті

Коментарі