хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про Лівію і демократію




Вчора подивився Шустер Live. Частину де про Лівію. Гидко стало. Влада та оппозиція змагалися хто виллє більше бруду на Каддафі. Була звісно Богословська, але в кожному шоу повинен бути цап-відбувайло, свій клоун. Вона з роллю справилася. Жирні, лощенні депутати та депутатки, огорожені кордонами бодігардів він народу, представником якого вони є, сиділи і нахабно розповаідали, як вони підтримують встановлення демократії американськими стелсами.
Що саме цікаве, те, що ті хто нещодавно протестували проти дій Росії у Грузії, в цей раз виступають за США. Ті хто яро виступав проти Косово, зараз також виступає за операцію в Лівії. І відмазка є в обох сторін. «Западників» те, що є резолюція ООН, «східників», що «за» виступила Росія. Театр абсурду та мистецтво брєда. Я, до речі, проти як того, що відбулося в Югославії в 98 році, так і в Косово, так і проти російської операції в Грузії. Але кого цікавить той державний суверенітет? Ми в цьому переконалися на вищезгаданних прикладах, в куту столу стоїть право сили, як це було 100, 200 та й далі років тому. Міфи про демократичне суспільство лише міфи, як і про світле майбутнє комунізму. Просто змінили одну ідеологію на іншу. А так був ще Омар Арфуш. Але кого він здивува? Те що Каддафі оплачував «помаранчеву революцію»? А хто її не оплачував? Те, що платив Саркозі? Теж не дивина, хоча Ніколя певно получить по попі від раввина, коли завітає в синагогу. Дивна ця арабо-єврейська дружба. Дивна, але не більше. Особливо якщо згадати Маркса, який казав, що богом єврея є капітал. Він знав, адже сам євреєм був.
Дивує інше. На кого це все розраховано? Невже не зрозуміло, що події в Єгипті, Тунісі, Бахрейні, Лівії – це політика США по дестабілізації регіону? Хто ще вірить в казки про демократію? Питанням є нафта, а не як не демократія та права людини. Але наші політики вдало відпрацювали свої доляри. Браво!
Скоро нас чекає наземна операція союзників, адже повстанці не зможуть повалити режим Каддафі, і не тому, що ресурсу немає, а тому що повстанців немає. Є купка запроданців і все. Наступним буде Ємен. Кажуть там також демократії немає. Не дарма в США змінили терориста №1. Тепер це бойовик «Аль-Каїди» з Ємену. 
Ну а ви, панове овочі, сідайте біля Тель-Авізора і чекайте новий блокбастер – Дядя Сем проти тиранії і за щастя планети Земля. 



9

Коментарі

126.03.11, 20:08

Ну а ви, панове овочі, сідайте біля Тель-Авізора

Вчора подивився Шустер Live

    Гість: abrkadabr

    226.03.11, 21:02

    наши политики-

      326.03.11, 21:29

        426.03.11, 21:29

        Я не дивлюся, гидко.

          526.03.11, 22:10

          Захід міг пробачити Каддафі тиранію, але бензин по 14 центів це вже беспрєдєл!!!
          Хоча дивний з нього тиран, коли лікарі там отримують по 1000 долярів, а допомога від держави при одруженні - 64 тис. дол. на купівлю житла для новоствореної сімї

            626.03.11, 22:23

            Дай Бог усім нам щастя - згідно нашої поваги до людей

              анонім

              726.03.11, 22:31

              Кадафі молодець!Ще дасть просратися жидві!

                826.03.11, 22:44

                Кажуть там також демократії немає.


                Кажуть шо і у нас немає

                  Гість: burtka

                  926.03.11, 22:56

                  Нинада быть таким впичатлительным!

                    анонім

                    1026.03.11, 23:50

                    В "Тель-Авізорі"(с) дивлюся тільки діскавері і відео-хіт класік.
                    Але думку автора розділяю, в основному.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна