хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Про вибори без вибору (Дніпропетровськ)

Хто ж іде у мери в славному місті Дніпропетровськ?

Єврейська община Дніпропетровська, зокрема Вадим Єрмолаєв, як справжній єврей має в своєму активі аж двоє кандидатів - Іван Куліченко та Ігор Циркін. Дружба незмінного мера Дніпра з євреями тягнеться дуже довго, але після останніх невдач Іван Івановича для перестраховки почав просувати "молодого-енергійного" Циркіна. Проект не дуже зіграв, тим паче, що Куліченко зумів домовитись з Царьовим, головою ПР у Дніпропетровську, ще одного дуже доброго друга євреїв у місті. Тож Куліченко скоріш за все залишиться основним кандитатом від євреїв у місті і всі ресурси ПР і корпорації "Алеф" підуть на підтримку незмінного "удільного князя" міста - Івана Куліченка.

Організованна злочинність, представлена в місті вихідцями з гір, теж має свого кандитата - Зігіддіна Хабібулаєва, він же Загід Краснов. Справжній патріот міста, "корінний Дніпропетровець з Дагестану" він зірка пенсіонерів, яким зробив ремонти в під'їздах і снабдив дешевою гречкою і віагрою. Але сильно рипаться "дитя гір" не буде, адже дуже залежний від Царьова і ПР, а ті, як уже відомо, роблять ставку на іншого кандидата.

Ще двоє кандитдатів - Шилова і Денисенко, то діти Івана Лазаренка. Заздалегідь не прохідні, грають на правому електораті. Стосовно непроходимості своїх Іван не переймається, адже він, як і Куліченко, вміє домовлятись з ким треба, тому кандидати чисто технічні.

Ну і останній, нещодавно спалахнувший на небосхилі, Святослав Олійник, то ставленних місцевого сімейного бізнесу Грігянів, зокрема тітки Юлії Володимирівни - Антоніни Ульяхіної. Звісно ж сімейство Грігянів - Капітельманів до українців відношення мають опосередковане.

Така вимальовується картина. А де ж в цьому розкладі українці? Питання риторичне. Вибори мера в Дніпропетровську нагадають вибори в СРСР, коли в бюлетені стояло одне прізвище і навпроти нього треба було поставити галочку. Зараз прізвищ багато, але виграє вибори один кандитат - Єврейський бізнес Дніпропетровська.
6

Коментарі

анонім

125.09.10, 15:26

жах, як ви в тому голубому москало-жидівському кублі живете?

    225.09.10, 15:30Відповідь на 1 від анонім

    жах, як ви в тому голубому москало-жидівському кублі живете?ну це моє місто. Так само як Україна - це моя Батьківщина. Тікати звідси то не вихід, треба наводити порядок в своєму домі, а сміття викидати

      Гість: Lina_Che

      325.09.10, 15:33Відповідь на 1 від анонім

      жах, як ви в тому голубому москало-жидівському кублі живете?Це той, що дає поради щодо зміни назви, а тепер їхати до вас жити! Так ми тут живем, народжуємо дітей, працюєм, як прокляті, дихаємо викидами металургійних заводів, і поповнюєм всеукраїнський бюджет, це не в ліс за грибами та ягодами!

        Гість: Lina_Che

        425.09.10, 15:35

        Голосувати нема за кого!

          анонім

          525.09.10, 16:32Відповідь на 3 від Гість: Lina_Che

          Це той, що дає поради щодо зміни назви, а тепер їхати до вас жити!і що, від порад вам стало гірше жити?

            анонім

            625.09.10, 16:33Відповідь на 4 від Гість: Lina_Che

            Голосувати нема за кого!скиньте повний список кандидатів, я підкажу за кого голосувати

              Гість: Lina_Che

              725.09.10, 21:25Відповідь на 5 від анонім

              Це той, що дає поради щодо зміни назви, а тепер їхати до вас жити!і що, від порад вам стало гірше жити?Я не вірю в щирі поради людини, яка образливо називає наше місто "москало-жидівським кублом"! Спробую розібратись без вас!

                анонім

                825.09.10, 23:51Відповідь на 7 від Гість: Lina_Che

                А що я маю думати про місто, жителі якого не здатні позбавити його назви іменем ката українського народу, не здатні обрати міським головою українця, навіть не здатні розмовляти рідною мовою...
                Знаю, що і у вас є українські патріоти, але їх мізерна кількість і знаходяться вони в глибокій опозиції.

                  Гість: Lina_Che

                  926.09.10, 00:42Відповідь на 8 від анонім

                  А що я маю думати про місто, жителі якого не здатні позбавити його назви іменем ката українського народу, не здатні обрати міським головою українця, навіть не здатні розмовляти рідною мовою...
                  Знаю, що і у вас є українські патріоти, але їх мізерна кількість і знаходяться вони в глибокій опозиції.
                  Все занадто гіперболізовано! Складається враження - у вашому місті нема проблем, що ви переймаєтесь чужими!

                    1026.09.10, 09:10

                    против всех надо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна