Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Хачики дістали жителів Марганця

Після бійки у кафе міста Марганець, під час якої загинув молодий інспектор патрульної служби міліції, у місті почалися масові безлади. Про це заявляють представники вірменської громади Дніпропетровщини. Відомо, що деякі з тих, хто брав участь у інциденті в кафе були вірменами за національністю. Як розповіла ТСН адвокат вірменської громади Дніпропетровщини Алла Аракелова, після того, як сталася бійка, "у місті почалися масові безлади, підпали будинків, знищення більше 15 автомобілів". "Є потерпілі, серед них жінки та літні люди. Їх зараз рідні масово вивозять у інші міста: Запоріжжя, Кривий Ріг, Дніпропетровськ", - додала вона. Правоохоронці ж повідомляють, що ситуація у Марганці контрольована, і жодних інцидентів після бійки не сталося. Вони наполягають, що конфлікт мав виключно побутове підґрунтя. За словами першого заступника керівника УМВС України в Дніпропетровській області Ігоря Шовикова, "був невеликий конфлікт, який було локалізовано у короткий термін". Наразі правоохоронці затримали близько двох десятків осіб, учасників бійки з обох боків. Чи є серед них людина, від рук якої загинув молодий правоохоронець, невідомо. Крім того, слідчі з'ясовують, кому належав ніж – знаряддя вбивства. Представники вірменської громади закидають міліції бездіяльність. Вони кажуть, що правоохоронці не втручалися у ситуацію, і якщо так буде і надалі, активісти громади пікетуватимуть обласну прокуратуру та обласне управління внутрішніх справ. Як повідомлялося, у місті Марганець від ножового поранення у серце помер 22 річний міліціонер. Він намагався припинити бійку в одному з місцевих кафе. Сержант патрульно-постової служби був не при виконанні, одягнений у цивільне. Ще чотирьох людей шпиталізували з травмами.

ТСН

ЗМІ як завжди дають неповну картину інциденту. Маю декількох знайомих в Марганці, тому трохи володію інформацією. Те що це не звичайний інцидент свідчить те, що зараз, по словах моїх знайомих, в Марганець зігнали ментів для захисту чурбанів від народного гніву трохи менше від населення самого міста. Дійсно було розбито кілька машин і спалено кілька будинків. Загалом людей дістала поведінка "дітей гор", а інцидент з молодим хлопцем став останньою краплею. Слід зазначити, що основним бізнесом наших "братів" кавказьких в Марганці є продаж наркотиків і рекет. Наостанок скажу, що тільки ми самі зможемо навести порядок в своїй хаті.

Пісенька для підняття настрою (обережно мат) 

6

Коментарі

130.06.09, 13:49

Вот и у нас появилась своя Кондопога... Большое спасибо, думаю такие события будут иметь продолжение.

    230.06.09, 13:57

    Лучшеб хачей не окресные города вывезли а к себе дамой в аулы

      анонім

      330.06.09, 13:59Відповідь на 1 від HoldFast88

      слы, братан, раздупли свой блог
      каментить яго не могу я и не только я

        430.06.09, 14:05Відповідь на 3 від анонім

        я не знаю в чём дело... вчера люди комментировали, я с тех пор в настройках только убрал галочку с пункта "Заборонити коментарі користувачів з негативним рейтингом"

          анонім

          530.06.09, 14:08

          Lost_paradise, слушай надо пообщать ся по этой теме
          мы ищем людей - свидетелей тех событий - http://community.livejournal.com/lenta_udpni/737920.html?view=330368#t330368
          выведи на своих знакомых, может они еще чего точнее расскажут

            анонім

            630.06.09, 14:10Відповідь на 4 від HoldFast88

            я не знаю в чём дело... вчера люди комментировали, я с тех пор в настройках только убрал галочку с пункта "Заборонити коментарі користувачів з негативним рейтингом"ага, дякую, ща посмотрю

              Гість: Sergio N

              730.06.09, 14:26Відповідь на 4 від HoldFast88

              я не знаю в чём дело... вчера люди комментировали, я с тех пор в настройках только убрал галочку с пункта "Заборонити коментарі користувачів з негативним рейтингом"

                830.06.09, 14:29Відповідь на 7 від Гість: Sergio N

                чё ты ржош?)

                  Гість: Sergio N

                  930.06.09, 14:32Відповідь на 8 від HoldFast88

                  чё ты ржош?)да вижу как Сема88 подмазывается в друзья, "гордый арийский волк "

                    1030.06.09, 14:35Відповідь на 9 від Гість: Sergio N

                    он у меня уже давно в друзьях)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна