хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Революція прощавай, вітаємо реставрацію

  • 02.12.13, 11:26
Напевно для багатьох спадає на думку, що Віктор Фьодорич так злякався, що змружившись зараз в страху обіймає свій золотий унітаз. Можливо таке було годин декілька не більше. На щастя "аппазиція" його заспокоїла. А зараз взагалі Віктор Фьодорич опинився ледь не в шоколаді. Ще декілька днів тому ситуація для "батька нації" була доволі сумною. В геополітичній грі, яку затіяв Янукович в нього виявилося по-перше меньше мізків ніж Кучми, по-друге "жадність фраєра згубила". Ще позавчора ситуація складалася не дуже: ЄС вустами Карла Більда розтавив всі крапки над і, а Путін потирав руки, знаючи, що Яник без його бабла не проживе, а значить нікуди він не дінеться, що поставити кума в прем'єра, привести країну в ТС. В тім ситуація зараз вже зовсім інша. Група Льовочкина-Арбузова показала своє "фе" групі проросійських аксакалів, майдан показав хотіння до Європи, а значить Януковичу дали на руку нову колоду. І хай Карл Більд вже охолодив гарячу польську голову Сікорського з його заявами, що ЄС "зробить тепер все, аби тільки...", тим не менш Кожара поїхав в Брюссель з новими козирями і картинка з Майдану допоможе вибивати бабло. І Путіну Яник тепер може сказати "ось бачиш Володя, не все так просто". Пацієнт тепер вже скоріше живий ніж мертвий. Аппазиція явно дала зрозуміти, що вони хлопці не "радикальні" і поговорити завжди готові, а ось всіх "клятих провокаторів-радикалів" власноруч шоколадними ручонками Пєті Порошенка здауть мєнтам. Розкол в ПР також на руку, "проросійські" і "єврореформатори" навряд чи ризикнуть прямо один з одним чубитись, а отже Фьодорич знову на коні - може стати "модератором", а бути арбітром між кланами це вже "посада" серйозна як не як. Замість "смотрящого", тепер він "розводящий". Революцію, яка намічалася, аппазиція сама згорнула і під громкі оголоси "ре-во-лю-ція!!! перетворила її на поллюцію, тим самим реанімувавши бідолашного "батька нації". Ініціатива з "Дому профспілок" повернулася в Межигір'я. Пєтя і Сєня займуться тим чим вони справді вміють, бо ані ботанік-банкір Сєня, ані тучний Пєтя, котрий літав з трактора, на революціонерів не тягнуть, а ось на переговорщиків як раз, а крики про страйк і ре-во-лю-цію!!! будуть гарним фоном домовитись під коньячок. Жванія наприклад вже розказав план, який ніяк не розповість аппазиція - прибрати Азарова, переформувати Кабмін і поставити якусь "хорошу людину" (наприклад Арбузова) і продовжити в "штатному режимі" (тобто олігархічний грабунок держави під красиві лозунги). Щоправда "проросійська" група і Путін явно хочуть "своїх" до влади (наприклад Бойко або навіть Медведчука). А козирі зараз у Януковича, можливо "батько нації" навіть вирішить лишити бідолашного Азірова, як певний "статус-кво". Коротше Янукович не дарма аплодував, вже хто-хто, але він може бути задоволений. Le Roi est mort, vive le Roi!


7

Коментарі

12.12.13, 11:46

Гаразд, і до чого хилиш?
З00 мудо-спартанців Корчинського "штурмували" порожню адміністрацію президента... Кілька сотень гарячих хлопців підтримали цю провокацію братчиків Мєдвєдчука... Це так має виглядати справжня революція?

    22.12.13, 11:53Відповідь на 1 від Perovdupu

    Гаразд, і до чого хилиш?
    З00 мудо-спартанців Корчинського "штурмували" порожню адміністрацію президента... Кілька сотень гарячих хлопців підтримали цю провокацію братчиків Мєдвєдчука... Це так має виглядати справжня революція?
    А як виглядають революції? Колективними стояннями? Аппазиція виб'є собі якісь умови, а потім як після 2004 року будемо гордо ходити і казати, що ми "відстояли право". Революція - це зміна системи, а не зміна політиків. Якщо навіть очкарика поставлять прем'єром це не революція. Революція це якраз те, що ліберали називають "провокація". Аля "развод-2004", версія 2.0. - ось що відбувається зараз

      32.12.13, 12:47Відповідь на 2 від Lost_paradise

      В даному разі провокація зроблена не нами і не в час, коли це було потрібно нам, українцям.
      . . . . .
      Робити бунт, щоб просто випустити пару?
      Всі успішні революції мали чіткий план, організатора та ядро. Наразі я такого не спостерігав.

        42.12.13, 12:52

        Повністю згоден. Навіть більше. Очкарик вже був "головою", йому навіть каву розносити не довіриш. Це навіть не версія 2.0, а рахунок 2:0 на їх користь. Єдиний "+" для суспільтва, це не байдужість та прояв громадянського суспільтва. А система лишається і перезавантажується.

          52.12.13, 12:54Відповідь на 3 від Perovdupu


          Всі успішні революції мали чіткий план, організатора та ядро. Наразі я такого не спостерігав.
          Тоді чому задаєте дурні питання. Три богатиря злякалися і обісралися, на цьому все закінчилося.

            62.12.13, 13:00Відповідь на 3 від Perovdupu

            Була нагода взяти місто під контроль. Я не знаю на кого працював Корчинський, хоча напевно знаю, що Корчинський близький до Гурвіца, а Гурвіц зараз відомо де. Але там були хлопці і з Патріоту, і зі Свободи, їх просто напросто здали, дочекавшись поки наїде Беркуту і кинули під кийки. До речі тільки вчора про це розмовляв з одним блогером і нагадував 2008 рік, як тоді так само лібеарльні патріоти здали нас на марші УПА. Плану зараз немає, час втрачено, ініціатива не в руках народу. Що далі? Лише очікувати яка група виграє шахівну партію, а народ зробили фоном в кулуарних домовленностях.

              72.12.13, 13:30Відповідь на 5 від Mamay_


              Всі успішні революції мали чіткий план, організатора та ядро. Наразі я такого не спостерігав.
              Тоді чому задаєте дурні питання. Три богатиря злякалися і обісралися, на цьому все закінчилося.
              Мабуть Вам вже досить пити. Я не задавав жодних питань, на які очікував би отримати відповідь.
              Були риторичні питання .

                82.12.13, 13:37Відповідь на 6 від Lost_paradise

                Корчинський вже багато років під "ковпаком" мєдвєдчука. Все його "братство" передовий загін клоунів рускага-міра-і-тд-і-тп.
                Лідерів, що могли б організувати хоча б Кубу, наразі немає. Але це не значить, що треба давати привід вводити надзвичайний стан просто так. Робити дурню тільки для того щоб щось робити?

                  92.12.13, 14:03Відповідь на 6 від Lost_paradise

                  Що далі? Лише очікувати яка група виграє шахівну партію, а народ зробили фоном в кулуарних домовленностях.Пропонуй.

                    102.12.13, 14:07Відповідь на 8 від Perovdupu

                    Корчинський принаймні ще цього літа сидів на дотації Гурвіца в Одесі, це я знаю точно. Якщо Гурвіц під Медведчуком, тоді виникає питання хто там стоїть на майдані під прапорами Удара?
                    Якби Янукович ввів надзвичайний стан - це був би початок його кінця і тоді б не було відступів назад. Зараз всім деригує Льовочкин, який і організував побиття майдану і намагається протягнути свій Кабмін, Порошенко влаштовує цирк, підіграючи його команді, Янукович опинився в шоколаді, а "революціонери" просто статисти в цій грі. До чого це все тепер? І що далі? Якщо виграє Льовочкін-Порошенко поставлять новий Кабмін, заспокоять натовп і продовжать грабувати країну, якщо виграє "проросійська" команда майдан всеодно розгонять силою і той самий грабунок, тільки іншими руками. А Яник цар, хоч так, хоч так

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна