хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Євроскептики перемогли в Італії

  • 14.04.13, 14:46
Останні вибори в Італії показали цікавий результат. Ліві та за сумісництвом євроінтегрантори в купі отримали 48% голосів виборців. "Переможець" Демократична партія Італії  на чолі з Пьером Берсані отримала 37,5% голосів виборців. Я нагадаю, що це правоприємниця Італійської комуністичної партії, переформатованої у 90-х. Ще 10% отримала партія прем'єра Італії та одного з фундаторів ЄС Маріо Монті "З монті за Італію".  В той час як євроскептики: партія Берлусконі "Народ свободи" набрала 37,4%, а сенсаційна партія Беппе Грілло "5 зірок", який обіцяв терміново вивести країну з ЄС, набрала 25,5% , що в купі дає 62,9%, тобто така кількість скептичного відношення італійців до ЄС. Система виборів там складна, тому в Нижній палаті ліві мають трохи більше, але в Сенаті більшість за євроскептиками. ЄС вже висловив схвилювання результатами виборів. Всі праві вітають такі результати, зокрема Марі Ле Пен сказала наступне:

"Я в восторге, - говорит Марин Ле Пен. - В последний раз, когда я была в Италии, евроскептиков было мало. Мне кажется очевидным, что за 18 месяцев их число резко увеличилось благодаря политике господина Монти, который был кандидатом ЕС и теперь стал большим проигравшим. Это голосование - крайне тяжелая санкция против политики жесткой экономии, навязанной Брюсселем и его правительствами технократов и банкиров".

Нет большой разницы, Берсани или Берлускони. Сегодня самое большое различие между теми, кто согласится, чтобы ими управляли бюрократы из Брюсселя, и теми, кто не согласится. Что касается Грилло, то он стал символом борьбы против коррумпированной системы. Грилло становится настоящей проблемой. Он направляет ЕС предупреждение. Европа должна к нему прислушаться. Она больше не может продолжать навязывать политику, которая не нравится народам", - утверждает Марин Ле Пен.


Поздоровляю італійців і я. 

   
9

Коментарі

114.04.13, 15:06

Італійські ринки різко впали, а фондові біржі в Європі відреагували зниженням вартості акцій.
Уже і санкції не забарилися?

    214.04.13, 15:11

    слава компартії Італії

      314.04.13, 15:20

      Цікаво....Ми так рвемося в Союз,а він розпадеться доки ми туди попадемо...

        414.04.13, 15:30Відповідь на 1 від uraha

        Італійські ринки різко впали, а фондові біржі в Європі відреагували зниженням вартості акцій.
        Уже і санкції не забарилися?
        Звісно, зараз почнуть співати апокаліптичні картини, що трапиться з Італією без ЄС

          514.04.13, 15:31Відповідь на 2 від Пробіотик

          слава компартії Італіїа що? Це наші товариші-друзі, славний вождь італійських трудящих мас Тольятті

          В августе 1964 года Пальмиро Тольятти отправился на отдых в Крым. И тут случился сердечный приступ. Врачи оказались бессильны, 21 августа генерального секретаря КПИ Пальмиро Тольятти не стало. А в день его похорон, 27 августа, в далеком от Рима городке Ставрополь-на-Волге, где и был построен «АвтоВАЗ», прошли траурные митинги, в ходе которых неутешные жители обратились с просьбой к родной коммунистической партии посодействовать тому, чтобы городу присвоили имя пламенного итальянского революционера. Ныне в Тольятти, некогда маленьком городке, проживает 705 тысяч человек. И это лучший памятник Пальмиро

          http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-14670/

          Отак от

            614.04.13, 15:35Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

            Цікаво....Ми так рвемося в Союз,а він розпадеться доки ми туди попадемо...И на обломках самовластья
            Напишут наши имена! (с)

              анонім

              714.04.13, 15:38

              Буксує ЄС!

                814.04.13, 15:42Відповідь на 5 від Lost_paradise

                терміново паліть свою монархічну літературу і вступайте до лав комуністів. може і вас колись нагородять...посмертно маю надію брехати ви вмієте, це вітається. катувати навчать, сподіваюсь.

                  914.04.13, 15:47Відповідь на 4 від Lost_paradise

                  Італія - це та країна, де дійсно працюють у промисловості.Я працював з фірмовим італійським обладнанням і знаю про що кажу.Це не Китай. Вони виживуть.Хаба що їх закриють повністю.

                    1014.04.13, 15:51Відповідь на 8 від Пробіотик

                    терміново паліть свою монархічну літературу і вступайте до лав комуністів. може і вас колись нагородять...посмертно маю надію брехати ви вмієте, це вітається. катувати навчать, сподіваюсь.Все пішов, сподіваюсь назвуть колись на честь мене якесь селище поблизу Брюсселя на вимогу "безутішних місцевих жителів"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна