хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Щоб жила Європа, Європейський союз має загинути

На відео лідер консервативної партії Польщі "Свобода і порядок" Януш Корвін-Мікке. Переклад мій:




"Я є добрим європейцем, насправді добрим європейцем, і так само, як добрий німець ненавидів диктатуру, а добрий росіянин ненавидів Радянський союз, так само я ненавиджу Європейський союз, ту організацію, яка утискає більшість Європи, як наприклад атакують Швейцарію з усіх сторін, тиснуть на інші країни і кидають їх в лапи бюрократичної системи. Вони звісно вже не вбивають, а тільки крадуть. Але є ця система блудливою і я буду з нею воювати всіма силами. Польща мала темпи розвитку понад 7 відсотків у 1989-90 роках, коли починала трансформацію. З тих часів, як вона почала приймати устави ЄС, почала сходити з того розвитку і сьогодні має ще близько одного чи двох процентів, а німці вже мають мінус один процент. Це все через нищівну бюрократію, котра вбиває всю спонтанність та ініціативу господарчу і вже роками в нас немає жодного розвитку. Є ми периферія світу і ніхто не приїжджає на нас дивитись, хіба що приїжджають японці, щоб подивитись як ми жили 200 років тому, але не більше. І ніхто вже не поважає європейців, котрі дозволили всістись такій зграї червоних п'явок в себе на шиї. Нещодавно Дональд Туск сказав, що він думає, що всі поляки мріють про те, щоб він витягнув з ЄС 400 міліардів євро, що нам обіцяли. Я є тим поляком, який того не бажає, бо знає, що якщо він витягне, то ці гроші змарнують, 80% вони вкрадуть, а інші змарнують. Тому я того не бажаю. Хочу нагадати, що китайці не отримали ані гроша з ЄС і зараз є другою силою світу, Бразилія також не взяла з ЄС жодного кошту і якось розвивається, і мають рівень розвитку на 50% більше від ЄС. Тому є міф, що з дармових грошей щось розвивається. Це не так, шановне панство. Халява нищить, халява деморалізує. Те, що нам потрібно, це свободи господарювання і свободної конкуренції, а ЄС її знищує, а взамін того дає нам гроші. Щоправда очевидно, що це вкрадені в нас гроші, а також на додачу ще трохи надруковані. Вони обкрадають країни Європи, власне вже не країни, а європейські стани, а натомість Європейський банк друкує гроші і обмінює їх на гроші, надруковані кожною країною. Зрозуміло, що економіка довго витримувати цього не може, звісно є техніка, заводи, які дають нам можливість не померти з голоду, але вони зносяться, а більшість грошей йде на марнотратство. 

Таке марнотратство, яке панує в ЄС, світ ще досі не бачив. Вони критикують французьку аристократію, що вона казала перед революцією, що після нас хоч потоп, що вона марнувала гроші, але вона з тих грошей будувала Версаль, будувала Лувр, будувала палаци, яким люди досі дивуються. А що залишиться після ЄС, котре видає кожного дня все більше грошей і бездарно їх марнує? Вона нічого не будує, а просто їх марнує, викидає в болото. Колись пам'ятаю Мілован Ділац, віце-президент Югославії написав таку книгу "Новий клас". І він її закінчив словами, що були різні класи, були раби, котрі залишили по собі піраміди, аристократія, котра лишила по собі Лувр та Версаль, буржуазія, котра залишила по собі Емпайр Стейт Білдінг чи залізні дороги, але коли той новий клас, що зараз править, зійде з історичної сцени ніхто не буде їх згадувати. Отже є найважливішою справою зрозуміти, що люди, котрі нами правлять, роблять це потворно і потворно марнують наші гроші.

Треба зараз згадати, хто править ЄС, бо це є дуже дивне кодло, вони називають себе демократами, але наспрвді якась дивна кліка править ЄС. Це таємні товариства, бельгійські фабіани, Велика ложа Франції, ці псевдомасонські організації будували цей ЄС. Спочатку це була організація вільного ринку, задумана Аденауером, Де Голем і так далі, натомість вони з'їли її зсередини, вони внідрились в неї в 60-70-х роках і з'їли її зсередини і зараз вони його будують. Це ті люди, які колись танцювали в болотах Вудстоку, воювали за права гомосексуалістів.  Хоча ці гомосексуалісти завжди мали свободу і ніхто їх не чіпав. Ці то, хто кричали, що не треба ніякого розвитку, бо Земля від цього помре. Вже давно доведено в чергове і чергове, що розвиток не шкодить Землі, а вони продовжували це кричати, щоб загальмувати розвиток. Це власне ті самі божевільні. То та стая, як сказав Лешек Міллер, бездумна голота, яка через 40 років захопила і опанувала європейські інституції. Це їхня основна ідеологія: щоб не було жодного прогресу. А ми кажемо ясно: ми хочемо прогресу. Ми хочемо далі розвиватись. Ми хочемо літати на Марс, ми хочемо літати на Венеру, ми хочемо освоїти всю галактику, ми хочемо, щоб був прогрес. Ми хочемо щоб Європа знову рухалася, ми хочемо, щоб біла людина знову правила. Ми хочемо, щоб нас поважали, а не з нас сміялися. Ми хочемо, щоб знову була вільна конкуренція між країнами. Адже чому європейські країни були сильними? Бо вони конкурували між собою, і тому розвивалися. Бо була вільна конкуренція. Зараз конкуренція померла. 

Я хочу ще згадати один елемент, який стосується не тільки ЄС, але дуже важливий. Колись прийняли таке Хельсинський договір про незмінність кордонів в Європі. Раніше було так, що коли якась країна занепадала, сусідня країна нападала на неї і встановлювала свої порядки. Зараз цього не можна, бо заборонено. І що відбувається зараз? Вони замість грабувати сусідів, починають грабувати власний народ, бо знають, що ніхто не може їм зашкодити, бо є Хельсинська конвенція про незмінність кордонів в Європі. І еліта грабує власний народ. Ну навіщо Франція буде нападати на Німеччину, якщо французька еліта може грабувати французів? Бо це ближче і значно вигідніше. Отож така зараз склалася ситуація, що ЄС грабує європейців. А були часи, коли ми рухались по світу і захоплювали інші землі. Я за це замість того, щоб грабувати власні народи.

 Ми за те, щоб повернутись до нормальності. Треба позбутись цього раку бюрократії. Ми маємо вирвати цю пухлину, ми маємо бути живими. Ми маємо знову розвиватись, ми маємо бути агресивнішими, маємо йти вперед, а не бути затурканими баранами, бо це все скінчиться тим, що прийдуть мусульмани і нас всіх виженуть. Такий буде фінал правління цих всіх блазнів під знаком ЄС. Тому ще раз на закінчення: це є купка блазнів, психів, їх можна по-різному характеризувати, але основна їхня характеристика це блазні. Навіть радше маніяки, бо вони б'ються за права геїв. Це власне маніяки. Це люди, котрі мають якісь рожеві окуляри і нічого їх більше не цікавить. А там ще сидять паразити, котрі живуть на оборотах грошей. З цим цирком маємо покінчити. Щоб Європа могла жити, Європейський союз має згинути. 
13

Коментарі

анонім

117.02.13, 18:10

Мудрий чоловік!

    217.02.13, 19:00

    Грабунок "сімєю", депутатами і урками у владі свого народу - це європейська практика Дайош передовий опіт

      317.02.13, 19:49

      не чув нічого розумнішого після звернення прем'єра Австралії до мусульман

        417.02.13, 21:12

        досвід комуністичного совка показує куди рухаються усі "единые", "интеграционные" і інші подібні структури.Це тотальна бюрократія, грабунок, катастрофа суспільної моралі як результат.

          517.02.13, 22:12Відповідь на 4 від uraha

          досвід комуністичного совка показує куди рухаються усі "единые", "интеграционные" і інші подібні структури.Це тотальна бюрократія, грабунок, катастрофа суспільної моралі як результат. Бюрократию внедряют жиды, чтоб на этом делать деньги

            617.02.13, 22:25Відповідь на 5 від Albus248

            А чи тільки жиди?

              717.02.13, 22:38Відповідь на 6 від uraha

              А чи тільки жиди? Остальные подключаются, ну ещё кацапы.

                Гість: R0mmel

                818.02.13, 14:53Відповідь на 3 від Fred Perry

                не чув нічого розумнішого після звернення прем'єра Австралії до мусульман +1!

                  918.02.13, 15:05

                  Єщо Полска не згінела!!!