хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Висновок Менделєєва однозначний

Часто вудуїсти (пам'ятаємо що я маю під цим на увазі) кажуть, що вченні ігнорують їхнє вчення і не досліджують їхні "здібності". Питання не в цьому, питання в тому скільки вже можна досліджувати і спростовувати? Вже давно дослідили, спростували і забули. А вони ніяк не вгамуються.

У 1876 році великим Дмитром Івановичем Менделєєвим була створена Комісія по вивченню медіумічних явищ, куди окрім нього входили ще 11 вчених. До речі на початку роботи комісії скептиків було лише четверо: це сам Менделєєв, хімік Олександр Бутлеров, зоолог Микола Вагнер і публіцист Олександр Аксаков. Всі інші були опонентами "адептів Менделєєва", як називали цю четвірку. Тим не менш 02 квітня 1876 року комісія розробила кінцевий звіт своєї діяльності. Висновок комісії звучав наступним чином:

«Спиритические явления происходят от бессознательных движений или сознательного обмана, а спиритическое учение есть суеверие»

Повний текст висновків комісії Менделєєва, яка була опублікована під назвою "Материалы для суждения о спиритизме" можна завантажити тут http://vivovoco.rsl.ru/VV/RARE/SPIRIT.HTM


9

Коментарі

112.02.13, 10:18

а як тоді все ж пояснити астральні виходи? я їх практикував, до пори, до часу...

    212.02.13, 10:41Відповідь на 1 від Fred Perry

    а як тоді все ж пояснити астральні виходи? я їх практикував, до пори, до часу...мозок здатен творити дива. Чув колись про фантомну біль? Екстрасенси люблять наводити її як приклад існування "тонких матерій". Це коли людині відрізають руку, а він продовжує відчувати біль. Ось цікава лекція нейрофізіолога, який пояснює в тому числі, як це працює
    http://www.youtube.com/watch?v=mwBJ60tj7vM

    Я також таке практикував і схильний думати, що це робота мозку. Як на мене, то медитація корисна річ, але медитації без усіляких вивертів і НЛП. Краще взагалі дзенські медитації на порожнечу.

      312.02.13, 11:12Відповідь на 2 від Lost_paradise

      Я колись скидав вам оце: http://www.po4itay.ru/stati/Belyy-shum.htm але Ви ніяк не відреагували, в тій замітці посилання є за яким можна скинути програму для запису "білого шуму" на комп.

        412.02.13, 11:18Відповідь на 3 від Рябчик

        Я колись скидав вам оце: http://www.po4itay.ru/stati/Belyy-shum.htm але Ви ніяк не відреагували, в тій замітці посилання є за яким можна скинути програму для запису "білого шуму" на комп.А з яких часів вже білий шум став дивиною?
        http://www.youtube.com/watch?v=6vEM93_tEA4

          512.02.13, 11:35Відповідь на 1 від Fred Perry

          а як тоді все ж пояснити астральні виходи? я їх практикував, до пори, до часу...А щось курив при цьому?

            612.02.13, 11:52Відповідь на 5 від Perovdupu

            нєа. Відносився до цього сер"йозно.

              712.02.13, 11:56Відповідь на 4 від Lost_paradise

              в Рябчика нема можливості переглядати відео

                812.02.13, 11:59Відповідь на 4 від Lost_paradise

                На жаль з технічних причин не можу переглядати відеоматеріали: -( я про інше, як Ви пояснюєте записані "потойбічні голоси"? Крім того відомі ще фотографії духів і багато чого іншого... Не збираюся Вас ні в чому переконувати, бо схоже це ситуація така сама, як з біблійним Хомою))

                  анонім

                  912.02.13, 12:01

                  Вудуїсти, як і всі шахраї, постійно підміняють поняття і лізуть в царину науки. Аби з лохів капусту рубати.

                    1012.02.13, 12:16Відповідь на 6 від Fred Perry

                    нєа. Відносився до цього сер"йозно. Мабуть маємо справу з явищами які мають просте пояснення, які люство ще не збагнуло.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна