хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

фестиваль ЗАХІД 2010 пройде в замку Старого Села

Фестиваль ЗАХІД 2010 пройде в замку Старого Села-фортифікаційній споруді 16 століття-найбільшому замку Львівщини. Рішення провести фестиваль в замку було прийнято з метою розвитку та популяризації туристичної цікавості до памяток архітектури. Тим паче відвідувачам буде більш цікаво відвідати величну споруду та ще й побувати на фестивалі.

Фестиваль ЗАХІД відбудеться 21-23 серпня 2010 року на Львівщині в замку Старого Села. Гаслом цьогорічного фестивалю буде-"Своя культура.Тому що це -круто". Пітримка української музики, літератури, мистецтва в загальному є визначальною метою фестивалю,також метою є популяризація активного відпочинку молоді та розивток туристичної зацікавленості регіоном.

Учасниками цьогорічного фестивалю стануть: Ot Vinta, Мертвий півень,the ВЙО, ФлайzZzа, Оркестр Янки Козир, Тінь сонця, Карна, Холодне сонце, BandurBand, Хорта, Серцевий напад, Пан Пупец, Етно-рок фундація ТаРута та багато інших колективів зі всієї України.

Також насиченою буде літературна програма-відбудуться літературні читання та слем. Театральна частина буде включати в себе сучасні постановки та різні перфоменси. На території замку відбудеться ярмарок та будуть проводитись майстер-класи з різних ремесел, середньовічні та народні танці, реконструкції боїв та вогняні шоу. Ще однією атракцією стане повітряна куля яка буде літати над фестивальною територією, і всі хто  зможе оплатити політ-будуть мати можжливість подивитись на фестиваль та замок з висоти польоту.

В минулому році фестиваль ЗАХІД пройшов в Звенигороді та зібрав майже 6 тисяч поціновувачів фестивального відпочинку та української музики.

Вартість квитків на 3 дні в попередньому продажі 80 грн.

Квитки можна придбати тут: http://www.kvytky.ua/ru/event/6774

3

Коментарі

118.07.10, 00:42