хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

ВСЕ ПО КОЛУ,,,,,,

Все по колу....

09.08.14. Сьогодні, заховавшись від спеки і городніх проблем в прохолоду хати, почала переглядати блоги на  i.ua.  Там  в «Цитатнику» знайшла наступне:

«Когда я был молод, некоторые женщины говорили, что любят меня за длинные ресницы. Я принимал это. Позже за моё остроумие. Потом за мою власть и деньги. Потом за мой талант. Потом за мой разум – глубокий Хорошо, я могу принять всё это.
Единственная женщина,которая меня пугает, это та, которая любит меня только за то, что я есть. У меня есть на неё планы. У меня есть яды и кинжалы, и тёмные гробницы в пещерах, чтобы укрыть её. Ей нельзя разрешать жить. Особенно, если она сексуально преданна и никогда не врёт, и всегда ставит меня выше всего и всех.»
Марио Пьюзо  «Пусть умрают дураки
»

Про цього автора і його твір я ніколи раніше не чула. Тому не маю найменшого уявлення про що там йде мова. Але жінку, яка хворіє на описану хворобу, жаль.  Ця хвороба примушує людину, не бачачи «quod» місяцями, думати: «Бо головне  - на світі є десь ти! А інше все  -  на нього воля неба»   І терпіти всі муки...Бог вибирає людину і посилає їй таке: одному – нагородою, другому – покаранням. 

Але що зробила та жінка таке, що так покарана? 

Чи краще сказати:"Нагороджена"?

Бо такі почуття Бог не кожному посилає....     


        

5

Останні статті

Коментарі

115.10.14, 20:35

Драсти, "не чула"
"Крёстного отца" читали или смотрели все.

    Гість: О-leg-O

    215.10.14, 20:37

    Кожному своэ. Не возведи собі кумира... але без кумирів, нам сумно чомусь жити. Тре обов"язково очаруватися, аби потім жорстоко і смертельно розчаруватися. Дивні люди в проявах своїх.

      315.10.14, 20:37

      я б назвала таку жінку просто вірною і люблячою - таких чоловіки бояться....за що її жаліти?

        415.10.14, 20:46Відповідь на 1 від Al KazlOFF

        "СПАСИБО" за нагадування! В мене стосовно цієї цитати свої паралелі - вони і задурманили мені голову.

          515.10.14, 20:46Відповідь на 2 від Гість: О-leg-O

          Воістину!

            619.10.14, 10:38Відповідь на 3 від Недурка

            я б назвала таку жінку просто вірною і люблячою - таких чоловіки бояться....за що її жаліти?Із -за розуміння ситуації і співчуття....

              724.04.15, 09:30

              Співчуття, звичайно, співчуттям, але постійно відчувати присутність людині, яка про це, навіть, не підозрює - таке потрібно витримати.Це при тому, що не бачиш цю людину місяцями...

                83.05.15, 16:19

                я б назвала таку жінку просто вірною і люблячою - таких чоловіки бояться.
                З цим погоджуюсь на 100%. Мені розповідали таку ситуацію. Молодого чоловіка мати і вітчим пригноблюють і експлуатують нещадно. Влаштували його на роботу, де багато платять. Але там шкідливі гази , задуха і протяги .. У чоловіка почала розвиватися бронхіальна астма. Рідні - нуль уваги. Є жінка, яка закохана в цього хлопця. Старша. Але цього рідні не схвалюють, бо намітили вже йому наречену - дочку фермера. Закохана в нього жінка, порадившись із лікарем, купила дієві ліки і, зустрівши того чоловіка, запропонувала ліки. Боже! Як він від неї тікав - вогняна салаламандра так не бігає !

                  93.05.15, 16:34Відповідь на 2 від Гість: О-leg-O

                  Кожному своэ. Не возведи собі кумира... але без кумирів, нам сумно чомусь жити. Тре обов"язково очаруватися, аби потім жорстоко і смертельно розчаруватися. Дивні люди в проявах своїх.ЩОДО МЕНЕ - Я І УЯВЛЕННЯ ТОЧНОГО НЕ МАЮ ПРО ТОГО, ХТО ВИНИК НА МОЄМУ ШЛЯХУ 22.02.2013 РОКУ.