Повзуче каміння...

Каміння ( англ. Sailing stones ), що рухаються, також називаються ковзаючі або повзучі камені - геологічний феномен, виявлений на висохлому озері Рейстрэк-Плайя в Долині Смерті в США
Камення повільно рухаються по глинистому дну озера, про що свідчать довгі сліди що залишаються за ними.
Вони пересуваються самостійно без допомоги живих істот, проте ніхто ніколи не бачив і не фіксував переміщення на камеру.
Подібні рухи каміння були відмічені в кількох інших місцях проте по числу і довжині слідів Рейстрэк-Плайя сильно виділяється серед інших

Креативна реклама :)))

Чого тільки не придумають рекламщики...

Скромний човен Патріарха

Що ж, красиво жити не заборониш.
Перед вами чорна яхта "Паллада", яка є однією з найшикарніших яхт Росії, а користується нею Патріарх Кирило і його підлеглі.
Вартість судна - 4 000 000 доларів.
Цікаво, адже ці люди закликають нас до скромності і аскетизму. Суцільне лицемірство.

Підвоний міст

Ересуннський міст-тунель з Данії в Швецію.
1 липня 2000 року, у присутності королеви Маргрити II і короля Карла XVI Густава, міст офіційно відкрили для руху транспорту. Він зв'язав Скандинавію і материкову Європу.Комплекс має автомагістраль на чотири смуги і двоколійну залізницю.
Конструкція "міст-тунель" була продиктована близькістю Копенгагенського аеропорту.
Щоб не створювати перешкод літакам і для забезпечення нормального руху суден по протоці, частину моста довелося заховати під воду.Вартість проекту склала близько трьох мільярдів євро і очікується, що вона окупиться протягом 30-35 років.

Диваки :)

Ось такий незвичайний будиночок на "курячих ніжках" збудував житель Японії, в якому успішно і проживає.

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
37
попередня
наступна