хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Один цікавий рецепт.

  • 03.04.11, 08:57
Знаю я один простенький салат з шинкою.А тут, якраз, шинка осталась-ніхто не їсть.Дай, думаю, зроблю для різноманітності.У салат йдуть ананаси.Відкрила банку, вийняла фрукты-зостався сік.Пити не хочеться, виливати шкода.

Знаю я один кексик в нього сік по рецепту додається ананасовий або апельсиновий.Скаламутила кексик, в нього чомусь з яєць потрібний тільки жовток.Білки залишилися.Викинути шкода, зберігати-все одно врешті-решт викину.

Подумала-можна зробити бізе.Нічого складного.У бізе лимонну шкірку натерла.Залишився лисий лимон.Якщо його тут же не спожити, засохне!Ну, лимон це просто.

Соус відмінний вийшов для салату.У салат нарізала пів-цибулини.У будинку тільки великі цибулини!Що робити з половиною, що залишилася?.

Вирішила томатний соус для спагетті приготувати, готувати з цибулею було  нічого.Відкрила банку томатної пасти, використала половину.А другу половину куди ?Забуду  в холодильнику, а вона ж без консервантів, пропаде.

Вирішила зварити борщ.Для борщу не знайшлася капуста.Довелося поїхати в магазин.У магазині купила капусту, морквину, оселедця, сосисок, ковбаси, серветок, прального порошку, скатертини (по знижці), тапочки (теж по знижці) і прокладок три пачки, про всяк випадок.

По дорозі з магазину заїхала у банк-вложила чек, потім поряд з фотоательє забрала фотографії ,забрала брюки з ремонту, купила у хлібному булочки чоловікові на сніданок.

Ледве дотягла все це від машини до ліфта.Зварила борщ, вже не помітила чи залишилося щось.Знесилена сіла на диван, включила телевізор... і подумала: "Дурепа!Потрібно було вилити на фіг цей сік!!!"

від користувача Валентина Орлова
9

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

13.04.11, 09:11

    23.04.11, 09:29Відповідь на 1 від Гість: Лютый Гриня

    В тебе так не бувало?

      Гість: LAURA_PALMER

      33.04.11, 11:43

      Дурна баба,желе потрібно було зварити з того соку--я так роблю та й по всьому.
      От після таких говорять що в жінок логіки нема.

        Гість: Nairia

        43.04.11, 19:21

          54.04.11, 09:19


          точно, ото ж такие мы эканомные, чтобы не пропало.. а сейчас еще такое все дорогое, естественно надо употребить в употребление пустить .

            64.04.11, 09:29Відповідь на 5 від СкажэнаБелка

              Гість: leoksa

              717.05.11, 23:29Відповідь на 3 від Гість: LAURA_PALMER

              Дурна баба,желе потрібно було зварити з того соку--я так роблю та й по всьому.
              От після таких говорять що в жінок логіки нема.

              Нюанс:
              1) з соку желе не варять
              2) якщо ви про те хеле що застигає - то воно не застигне з анасового соку і взагалі там де присутній ананас

                Гість: LAURA_PALMER

                818.05.11, 23:43Відповідь на 7 від Гість: leoksa

                детка во всех кошерных кондитерских желе варят из фреша и натур желатина--такая от фигня)) и застывает оно отлично,ананасовое в том числе.