хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

З жінкою не поскучаєш )))

  • 29.03.11, 09:09
Ранній ранок. У морозному тумані ледве мерехтіли жовті вогні. Напівпорожній автобус, що промерз.
. Молоденька жінка, кутаючись в дублянку, вичитує водія: " Чому так холодно в салоні?" Водій ліниво огризався: " Мовляв, він не зобов'язаний ночувати в парку. І так він о п'ятій годині приходить на роботу". Але пані не вгамовувалася і згадувала всіх святих. Сидячий мужик весело помітив, звертаючись до водія: " Плюнь чоловіче, молодичку потрібно пожаліти, мерзнула в ліжку та ще на роботі мабуть холодрига ".
       " Я мерзнула, вибухнула молодичка., помовчав би пудель висловухий, та чи знаєш ти паразит, що всю ніч мене чоловік худобина дворога, мучив, бычара ненаситна. Та ще сусід з ранку приперся, бачте, у нього дружина у від'їзді. А на роботі дупою чую, у боса ті ж проблеми. Знову роздягайся, де тобі зрозуміти старому псові, жіночу долю,- окинувши салон виблискуючими очима, несподівано закінчила,- А тут ще місцем в автобусі не поступаються. "У мужика відвисла щелепа, він не чекав такого пасажу мовчки встав і пересів на інше місце. Автобус різко зупинився. Жінка, недбало кинувши гроші, бадьоро випурхнула з автобуса. Водій не рушав, спостерігаючи з цікавістю. А та з гордо піднесеною головою, розтинаючи повітря довгими полами дублянки понесла своє грішне тіла на свою жіночу голгофу. Літня жінка з великою господарською сумкою  дала своє резюме: "Де вам мужикам зрозуміти жіночу натуру. Звичайно, шкода бідолаху, а з іншого боку завидно, де мої молоді рочки".

від користувача Александр
7

Коментарі

129.03.11, 09:22

та ужас...

    229.03.11, 09:33

    Ну і ну. І таке буває???

      Гість: LAURA_PALMER

      329.03.11, 09:50

      ну жінки таке подеколи говорять просто аби збити з пантелику співбесідника і щоб закрив рота і більше не продовжував.
      Я наприклад всяким причепам кажу що в морзі працюю---я їм одразу стаю нецікава як жінка та співбесідник.

      Мою колегу одного разу закликали два мужика в транспорті на груповий секс--вона їм відповіла,що згодна якщо зараз ще чотирьох організують,бо вона жінка неймовірно розпусна і любить з 6-ма--в них теж щелепи відвисли і сказати на таке було нічого.

        Гість: LAURA_PALMER

        429.03.11, 09:58

        а згадала.знайомому довелося попрацювати в жіночому колективі і якось одну колегу старшу за нього років на 20 так послав,мовляв Ідіть ви пані на Х..))
        А йому у відповідь--"Мій любчику,я там частіше буваю аніж ти на свіжому повітрі)"

          529.03.11, 12:46


          головне - не розгубитися!

            630.03.11, 07:03Відповідь на 3 від Гість: LAURA_PALMER

              730.03.11, 07:03Відповідь на 4 від Гість: LAURA_PALMER