хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Чоловіки і автомобіль...Жіночий погляд

  • 15.03.11, 09:13
Автомобіль для чоловіка - це значно більше, ніж предмет, що забезпечує переміщення з місця на місце. Машина його улюблена жінка, якій він приділяє кращі хвилини свого дорогоцінного часу
 МАНІЯК
Підмітає, чистить полірує свою машину. Перед виїздом пилососить усю оббивку в салоні, сидіння, стійки, стелю, а також усе у багажнику. Але їздити не любить, хвилюється на переповнених транспортом вулицях, особливо у пошуках парковки. ...Зате любить посидіти в автомобілі перед своїм будинком або перед гаражем. Ненавидить пасажирів, навіть своїх родичів - адже від них стільки бруду, пилу, подряпин! Взимку, коли запітнівають вікна, вимагає від них, щоб не дихали взагалі, або дихали по черзі!

САДИСТ
Знущається з усіх користувачів доріг - як пішоходів, так і автомобілістів. Ніколи не поступається, нікого не пропускає, тільки заважає, підрізує, наїжджає, вимагає поступитися дорогою, навіть коли здійснює потрійний обгін. Перед пішоходами на "зебрі" гальмує в останню мить з моторошним виском шин. Автомобіль потрібний йому лише як засіб прояву і постійного розряду агресії!

ЛИХАЧ
Прав на управління автомобілем не має, тому що їх у нього вже відібрали! Дзеркало репнуло ремені безпеки затягнути або защипнути в замках неможливо. Він відважний гонщик, хоча у його машини гума абсолютно "лиса", клаксон, звичайно, не гуде! Нічого, проте, не зможе зіпсувати йому насолоду від розкішно-безцільної їзди після трьох-чотирьох пляшок пива!

 КОНСУЛЬТАНТ
Тимчасово позбувся автомобіля. Їздить доки "пасажиром", але безперервно підказує водієві, повчає, робить зауваження, вказує "явні" помилки. Ноги у нього теж постійно сіпаються - "гальмує". Регулярно хапається за кермо, щоб "дружньо допомогти і врятувати..". Висаджуючись з автомобіля, демонстративно масажує серце і глибоко дихає.

ТАКСИСТ
Цей тип представляє не лише таксистів, але і водіїв службових автомобілів. "Таксист" вважає, що на дорозі йому усе дозволено: розвернутися, де завгодно, перебудуватися, не дивлячись запарковаться, де захотілося - він же орел!

КОВБОЙ
Зазвичай має великий лімузин, злегка обідраний і подекуди побитий. Коли підходить до "тачки", б'є з усього розмаху ковбойськими чобітьми по шинах, щоб відразу усі зрозуміли, хто тут справжній хазяїн. Любить вискакувати з "кишені" перед перехрестям і підрізувати усіх.

МАЗОХІСТ
Моторошно боїться їздити, але вимушений, оскільки усі знають, що він "автомобіліст"! Перед кожним виїздом перевіряє усе по черзі: гальма, фари, усі сигнали, систему управління заглядає в акумулятор. Салон обвішаний різними амулетами і талісманами. Зібравшись, нарешті, в дорогу, із сльозами на очах прощається з сім'єю і навіть з сусідами. Повертаючи за кут, тут же або налітає на цвях, або врізається в бордюр.

ТРАНСВЕРТ
Він володар вітчизняного автомобіля і від цього дуже страждає. Але він не ідентифікується зі своїм автомобілем, тому намагається його обов'язково перетворити. Трансверт з малих "Жигулів" намагається створити лімузин. Ліпить облицювання від "Mersedes", крісла від BMW дзеркала від "Porshe", бампера від "Volvo"... Кожну секунду, і вдень, і вночі, він дуже переживає, що щось ще не дороблене.

НАРЦИС
Безперервно фотографується: в автомобілі, біля автомобіля, під автомобілем. У "красеня" і машина - красуня у блискучому лаку якої можна побачити власне красиве обличчя, що підморгує самому собі.
Вона у нього практично зведена на п'єдестал нарівні з мамою. Її він пестить і леліє, оберігає, піклується про зовнішній вигляд, купує їй всілякі "дрібнички". Дружина або дівчина в підметки не годиться його УЛЮБЛЕНІЙ тачці.

від користувача Ульяна Городецкая
10

Коментарі

115.03.11, 09:27

    215.03.11, 09:30Відповідь на 1 від Мари_НКа

      315.03.11, 09:48

      о правда!))

        Гість: XaMaKa

        415.03.11, 09:49

        Бред какой-то... ничего из выше написаного не подходит к категории допустим Street-рейсерам, или вообще нормальным людям.

          515.03.11, 09:59Відповідь на 4 від Гість: XaMaKa

          на вкус и цвет товарища нет

            Гість: XaMaKa

            615.03.11, 10:03Відповідь на 5 від rosa19631

            ели на то уж пошло, то "на вкус и цвет все фломастеры разные"

              715.03.11, 10:06Відповідь на 6 від Гість: XaMaKa

              Точно???????, а я не пробував

                Гість: XaMaKa

                815.03.11, 10:15Відповідь на 7 від rosa19631

                ну... все еще впереди)
                но всетаки, дополни заметку нормальными водителями, клубом- летней резины и стрит-рейсерами)))

                  915.03.11, 10:27

                  Все точно, навіть на кожен персонаж у мене є приклад середь знайомих та родичів!!!

                    1015.03.11, 10:28Відповідь на 5 від rosa19631

                    на вкус и цвет товарища нетНа колір та смак - товариш не всяк!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна