хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

«Реквіем». Деміен Хьорст / Requiem by Damien Hirst

  • 04.05.09, 22:55
Мистецтво — це завжди винахідництво, і ми всі відчайдушно прагнемо винайти краще майбутнє та винести урок з минулого. Що я бачу в Україні, так це нормальну аудиторію, що зголодніла за мистецтвом і всіма видами культури, і це мене надихає. Деміен Хьорст Адже Requiem — це не тільки завершення, але й початок. Не лише підсумок, але й надія. Після ночі — день. За перегорнутою сторінкою — нова. Я впевнений, що Деміан Хьорст все ще тільки доводить свою творчу потужність до того рівня, що запроектували там, нагорі. І цей Requiem відкриває нову главу. Народжується новий, інший Хьорст. Віктор Пінчук

PinchukArtCentre представляє виставку «Реквієм» — найбільшу ретроспективу творчості Деміена Хьорста (Damien Hirst), до якої увійшли понад сто робіт, створених у період з початку 90-х до наших днів. У рамках виставки відбудеться світова прем’єра нового живописного циклу Skull paintings, створенного з 2006 по 2008 рік. Виставка триватиме з 25 квітня по 20 вересня 2009 року.

До експозиції увійшли твори, які вже стали всесвітньо відомими та передають все розмаїття творчого досвіду Хьорста. Серед них і такі ранні іконічні скульптури, як «Тисяча років» (A Thousand Years, 1990), та «Загублена вівця» (Away from the Flock, 1994), і відносно недавні роботи 2007 року — «Ворота до Царства Небесного» (Doorways to the Kingdom of Heaven) — монументальний триптих з метеликами, та «Смерть пояснено» (Death Explained) — розрізана навпіл акула в акваріумі з формальдегідом.

3

Коментарі