Юристам і людям (№ 8)

Іванов (позивач у справі) дав судді 100 000$. Петров (відповідач у справі) дав судді 120 000$. Суд прийняв постанову: "Повернути 20 000$ Петрову і судити згідно з нормами чинного законодавства".
[Приєднане голосування]

Юристам і людям (№ 7)

Створив Бог землю, а диявол йому "на зло" створив океан. Створив Бог сонце, а диявол йому "на зло" створив темряву. Створив Бог юриста, а диявол подумав трохи і створив ще одного юриста.
[Приєднане голосування]

Юристам і людям (№ 6)

Колишні однокласники - юристи розмовляють про страту. Перший (адвокат з колишніх прокурорів): "Ми не можемо ризикувати, залишаючи життя людині, яка вбила і може вбити ще когось". Другий (юрисконсульт банку): "Ми не можемо ризикувати, розстрілюючи людину, яка може виправитися". Третій (суддя), замислившись: "Та нічим же ми з вами й не ризикуємо".
[Приєднане голосування]

Юристам і людям (№ 5)

Два юристи заходять в кафе, замовляють напої і дістають бутерброди. - Даруйте, - каже бармен, - але у нас не можна зі своєю їжею. . Юристи перезираються, знизують плечима і міняються своїми бутербродами...
[Приєднане голосування]

Юристам і людям (№ 4)

[Приєднана картинка] Оголошення: "Знімаю: порчу по фотографії, судимість по фотороботу".
[Приєднане голосування]

Юристам і людям (№ 3)

Порада адвокату: заявляючи відвід судді подумайте про те, що в нього теж є діти, сім'я і фінансові проблеми.
[Приєднане голосування]

Лист @-мейл

Доброго дня, Наталіє. Отримав Вашого листа. Статтю відредаговано, як Ви і прохали, а якщо будуть які-небудь зауваження, - повідомте мені. І ще, Наталіє, я не Олег, а Євген, я живу в Дніпропетровську, а не в Києві. Я у Вас не працюю і Ви помилилися І-мейлом. А взагалі, в мене на роботі нудний день, тому якщо сподобалося, як я відредагував статтю, надсилайте ще, - я допоможу.
[Приєднане голосування]

Юристам і людям (№ 2)

У чому різниця між юристом і Богом? Бог ніколи не думає, що він юрист.
[Приєднане голосування]

Юристам і людям (№1)

Випущено Біблію для юристів. Перший пункт Нового заповіту виглядає так: "Увага, Новий заповіт не скасовує Старого заповіту".
[Приєднане голосування]

Анекдот

Новини. Черговий апарат, запущений із Землі, досягнув поверхні Марса. На марсіанських приймальниках різко впали ціни на металобрухт.
[Приєднане голосування]
Сторінки:
1
3
4
5
6
7
попередня
наступна