Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Куди хто втече, і як то усе буде...

  • 01.12.14, 22:01

Дивіться, Януковичу було куди втекти. Путіну теж доведеться тікати і він втече в ЛНР. Янукович слідом втече в ДНР. Тоді Путін втече в ПМР, а вся ЛНР втече в ДНР. Слідом ПМР втече в це ДЛНР, і утвориться ПЛДМНР, і в темній кімнаті посеред цього симпатичного утворення зустрінуться двоє - Янукович в махровому банному халаті і Путін в роздертому на спині пінджаку. Янукович пригостить Путіна стаканчіком квасу, вони сядуть на крокодилову валізу і мовчки затужать. А потім обичний вася з охоронної агенції "Хаза енд шухер" застрелить обох з обичного макарова.

Ціна питання, гадаю, на ту мить, складатиме суму близько 10.000 доларів США, не більше. Той вася на ці гроші купе собі пожиттєву путьовку по шевченківських місцях, поїде в Канів і отруїться пельменями в кафетерії "Добра путь". Кухар Петя, родом з Холодного Яру, на отриманий гонорар купе в сім’ю компутера, і вперше в житті лайкне пост Тетяни Монтян про їбаністичні ОСББ, в цю саму мить фейсбук схлопнеться і перетвориться на склянку яготинського кефіру з непоганою жирністю.

Приблизно в той саме час людство отримає перший в історії цивілізації підтверджений сигнал з космосу. Це буде бандероль котра впаде з неба посеред Байконура. Вчені знайдуть в ній фотопортрет Леоніда Даниловича Кучми, дбайливо загорнутий в мамин рушник, слоїк з ожиновим повидлом і монгольський паспорт на ім’я Вітренки Наталі Михайлівни. Сторінку з пропискою буде видерто чиїмось іклами, в обкладинці сховано чотири юані на первоє врем’я.

Далі ясності нема, але шото буде.

10

Коментарі

Гість: fedik777

11.12.14, 22:10

    21.12.14, 22:21

    мені усьо панятно...а класно ти ватніків запутав...

      31.12.14, 22:25

      отправитель бандероли - медведчук.

        Гість: paleogod

        41.12.14, 22:25

        ...далi їх шлях до ПМЖ буде проходити через ЖЭДЭ, де в одному з ЭМЖЕ накриється повною ЖЭПЭ...

          51.12.14, 22:37

          не зря Порошенко самолёт распилили... это чтобы не сбежал...А шо, уже?

            61.12.14, 22:47

            уже и в музей сдали...О! А я думал - в металлолом. Не, ну если мы самолетики в музей сдаем, то еще не всё развалено...