хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Мурзікньюс (27.07.2014)

  • 28.07.14, 02:25


Ну шо вам сказати, при святій неділі новостєй не так уже й багато потому шо всі хотять відпочивать.

Несмотря на то шо вихідний, вояки наші не дармували а пі-или восточну тєрровату по всіх фронтах і з неба і з землі, у результаті чого були взяті насєльонні пункти Шахтарськ, Торез і Первомайськ. Перепугані таким тотальним наступом сил АТО пляцькі тірарісти начали масіровані обстріли житлових кварталів і даже об'явили общу мобілізацію в надєждє шоб зібрать побільше пушечного м'яса для войни за новороссію. Хотя якшо уважно придивицця то тєрровата воює тактікою вижженой зємлі, шо нікуяшеньки зовсім не похоже на освободітєльну войну. Тоїсть вмєсто того шоб ізбавіть домбабве і луганду од ненависних їм бандеровцев тєрровата їх бистро ізбавляє від електрики, води, тєлєфону, інтернету, роботи, лічних накоплєній і даже жизні, яка тепер у тих краях не ціницця вопше. Кстаті нащот жизні припижжений мішком гандонів в дєцтві, ізвєсний тірарюга Бєзлєр він же Бєс, рішив узять в заложнікі ціле місто Горловку, угрозамі шо він підірве мєсний хімзавод і зробить всім армагєдєц хімічний. Вчоний кіт у цьому місці даже ростірявся- ну якжеж так епічєські гєрої, пошті богатирі - защітніки атєчєства і язика, які ше місяць тому грозились гнать "хахлов труслівих танкамі до Кієва" вдруг превратились в кучку мєлкіх шантажистів? Х@йнякато я щитаю.

Но то таке, пізніше появилася інфа шо Бєс ісчєз із Горловки, мабуть появицця попожже на кримоватному півострові, по ходу там тепер отстойнік для ватного амна і нєсостоявшихся наполєонів новороссії, от тіки моря жалко засеруть окончатєльно йопані підкуйлики.(((

Да, чуть патріотичного кота не вбила наповал морально, не фізично, куйова новость шо близько 40-ка наших вояків зрадили присягу і підло перейшли границю з куйлостаном поб здатися врагу, гіпотєтічно. Но після деяких раздумій в дзені про марноту життя і всячєської суєти, в котячій голові родилася твереза думка.
То шо у нашій армії є тоже вата то ні для кого не секрет і рано чи пізно таке должно було случицця і харашо шо ше у спину нашим не стріляли, но вознікає інтересная задачка.
Дано: 40 дезертирів ЗСУ уходять на тєріторію РФ
Вопрос: шо буде дєлать х@йлостан?

Варіанти фантастічєські: Поставе на довольствіє як бєглий бєркут, признає статус біженців, отправить воювать под флагом Новоросії.(автоматічєське прізнаніє шо х@йлостан із нами у состоянії войни).

Реальний варіант: ФСБ посадить їх у СІЗО і будуть всіх допрашувать з пристрастієм як бандеровських шпійонів, шо їм уже рассєї матушкі не захочеться до смерті, а потім видасть всіх назад у руки правосудія, бо дєзєртіри вони є всюди дєзєртіри даже в х@йлостані. Но це всьо ж таки залежить від того як скоро скрутять голови восточним тірарістам, хотя процес іде нема шо нарікать.

Ага, ше інтересну новость озвучив наш хвейсбук-міністр Аваков.

Оказуєцця всіх мєнтушок у домбабве і луганді провірять на детекторі брехні по поводу прічасності до сіпаратізьму. Тут  кіт щитає шо лучче їх усіх уволить і набрати нових із справжніх патріотів, а не їпати небайдужим громадянам мозок подобієм люстрації, тоїсть поліграфом, бо всьо одно він правильної цифри не покаже.. як той казав)).

Оп'ять же нащот назрілої люстраціїї вже вкотре висловилося віче шо збиралось сьодні на майдані, канєшно влада робить вигляд шо глуха й сліпа, а то пи-ять собі куйню якуто бомжі п'яненькі на майдані, яких давно пора вже розігнать шоби не портили повітря чисте і прозоре і не мішали красти їм. 

Ну то таке, до них дойде так як дойшло до Лєгитімича, запізно.
Ну і гран прі в катєгорії "Віртульний зіздєц" получає ватна скотобаза ВКонтактє за то шовнєзапно лягла отдохнуть на пару годин, чим вселила оптімізьм у небайдужих громадян і спровоцирувала віртуальну ломку у тінейджерів і ватоколорадів. Кстаті піз-ьож нащот того шо во всьом мол вінавата аномальная жара не видержує ніякой крітікі, вчоний кіт подозрєва шо винуваті в тому бойові щурі треновані на тайних базах у Карпатах, шоб гризти кабелі в кацапських дата-центрах, ну хто ж тепер признаєцця)))

АТО продовжуєцця, майдан не розходицця.
Будьмо уважні.

Ваш Мурзік Васильович




5

Коментарі

Гість: Стази

128.07.14, 06:29

    228.07.14, 10:41

    котеГ знает, что говорит