хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Позич трохи крові

або
Лікування для вампіра  

-          - Та не кричи так! – просить вампір дівчину, – Мені тільки пігулку запити!

-          - Ой! Справді?! А Вас щось болить? – поцікавилась та вмить забувши про страх.

-          - Ні! Я просто люблю всякі пігулки їсти, - скривився кровопивець, - звісно болить!

-          - А що болить? А Ви знаєте, що пігулки краще запивати чистою водою? Це я Вам як спеціаліст кажу – дівчина закінчила 3 курс медичного університету і була переконана, що про хвороби знає майже все.

-         -  Яка вода? Ти про що? Я ж вампір! І взагалі, мене дуже болить, я йти не можу, а ти як медик зобов’язана мені допомогти! – вампір схопився за живіт і скривився так, ніби його різали.

-         - Звісно допоможу – заспокійливо погладила по руці - сідайте на лавочку, я швидко! – і штовхнувши ошелешеного вампіра на згадану лавку швидко побігла в сторону готелю.

-          - Ну от,  добалакався! Треба було зразу кусати, а  потім говорити, так ні ж, спілкування захотілось. А тепер сиди голодний – вампір скрушно похитав головою. Відверто кажучи він був не такий вже й голодний, бо за сьогодні вже чотири рази «запивав пігулку», але втрачати можливість поживитися ще раз було чомусь образливо.  І що за дівчата тепер? От колись було добре – настрахаєш, вона втратить свідомість і пий хоч залийся. А тепер? То кричать так, що вуха закладає,  а деякі ще й битись починають – аж здригнувся згадуючи як одна туристка відпрацьовувала на ньому прийоми карате, а потім ще й бризнула в очі лаком для волосся. І все таки гарно я придумав  - думав граф Дракула. Так, це був саме він – всі думають що я мертвий, приїжджають до мого замку на екскурсію, а я спокійно можу харчуватись. З кожного по трохи крові плюс ранозагоювальна мазь, плюс закляття забуття і всі щасливі: я ситий, та й людям кажуть корисно час від часу кров’ю ділитись.

-          - Тримайте!  - граф аж підскочив від несподіванки й ошелешено дивився на дівчину, яка простягнула йому стакан води й важко дихала засапавшись від бігу.

-          - Та пийте вже! Вас же болить! – повторила дівчина.

-          - Пити воду? Ти сказилась?? – жахнувся кровопивець, - я вампір чи хто по твоєму? І взагалі, сядь, не люблю дивитись знизу вверх.

-         -  А ви справді вампір? – дівчину просто розпирало від цікавості,  а очі буквально палали таким вогнем, що  Дракула інстинктивно відсунувся

-          - Справді, а що не схожий? – сердито насупився й показав зуби.

-          - Схожий, схожий – закивала заспокійливо, хоче відверто кажучи червонощокий повненький граф в спортивному костюмі і сучасною стрижкою мало нагадував той образ який описаний в численних книжках. Якщо зовсім відверто, то абсолютно не схожий, хіба що зуби… Тому дівчина мудро вирішила не злити нервового графа й тримати язика за зубами. Своїми зубами.

-          - Чому питаєш як бачиш? Замок чий сьогодні відвідувала? То ж бо. Давай вже пігулку зап’ю та й піду.

-         -  Пийте, я ж принесла воду.

-         -  Ти далі за своє? Знущаєшся над хворим? – граф знову схопився за живіт й жалісно заойкав.

-          - Вас живіт болить? А де? А як? А коли? До їди чи після? – затараторила майбутня лікарка.

-        -   Після – поскаржився Дракула й тут же про це пошкодував

-          - Якщо після то зараз крові не можна пити – ще більше болітиме. А які пігулки ви приймаєте? Напевне якісь обезболюючі. Це неправильно, хворобу треба лікувати, а не тільки знімати симптоми. Зараз я Вам все назначу – дівчина витягла з сумочки блокнот й ручку і почала швидко писати, шепчучи собі під ніс – ось це треба поколоти, це, і цей препарат також було б добре, а ще пігулки ці, ці й оці. Ой ще одні уколи забула. А ще – підвела очі на вампіра, що сполотнів від жаху дивлячись на швидко ростучий список медикаментів – щось Ви такий бліденький, певне таки треба Вам крові, але не пити, а в вену.

-        -  В вену це як? – почувши слово кров Дракула розслабився, але як водиться зарано.

-       -   Для капання в вену беруть пакет з кров’ю і встромляють в нього голку,  потім беруть довгу тоненьку трубочку з двома голками на кінцях і одну голку встромляють в пакет з кров’ю, а іншу в вену – як могла пояснила студентка вампіру, що тепер був більше схожий на примару.

-        -  Зараз ще порахую скільки шприців треба і все – запевнила свого першого пацієнта. Нахилилась над блокнотом і за рахунками не помітила як граф Дракула спочатку задкував, а потім дременув з усіх сил, тільки п’яти замелькали.     

-          - Готово! Ой! А де Ви? – дівчина оглянулась навколо себе, заглянула під лавку, але звісно нікого не знайшла. – Куди він дівся? Стогнав, що кроку зробити не можу, а сам втік навіть не попрощавшись. І рецепта не взяв.  А може йому стало краще і він телепортувався? Напевне так. Ось що значить правильне лікування – посміхнулась до себе і випила воду.

                      P.S. багато букв, але без політики                     

16

Коментарі

Гість: Юльпан

127.03.14, 12:17

прикольно)

    227.03.14, 12:23

    Спасибо, повеселила! Даже иллюстрацию сделать захотелось

    Ты написала эту историю ещё в прошлом году?

      327.03.14, 12:36Відповідь на 1 від Гість: Юльпан

      спасибо)

        427.03.14, 12:38Відповідь на 2 від WalesDragon

        приятно) а сделай иллюстрацию, мне уже хочется увидеть
        написала еще три года назад, да все руки не доходили выложить, а прошлогоднюю до сих пор редактирую

          Гість: Юльпан

          527.03.14, 12:42Відповідь на 3 від Alyana

          Це Ваш Витвір?)
          Дуже непогано)
          Ну як на мій смак
          А ще є?))))

            627.03.14, 12:45Відповідь на 5 від Гість: Юльпан

            ага, моє, дякую)
            ще є, але не відредактовано

              727.03.14, 12:54

              ух які

                827.03.14, 12:55Відповідь на 7 від SFM

                які?

                  927.03.14, 13:00Відповідь на 8 від Alyana

                  талановиті тут пишучі гінекологи були, на жаль кудись поділись. *написала що йде в письменництво і втекла

                    1027.03.14, 13:03

                    ... в 20 лет Дракула был молодой, неопытный, и поэтому некоторые несознательные жертвы давали ему сосать совсем не то, что полагалось сосать порядочному вампиру...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна