хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Останній сценарій...

Американські аналітики вважають, що Росія може як продовжити просту підтримку бойовиків Донбасу, так і спробувати окупувати всю Лівобережну Україну.

Так, ми здогадуємося, що Росія розглядає такі варіанти розвитку подій... Хоча...яка там "проста підтримка" - сепарів зосталося менше 15% від усього складу бандитсько-агресивних угруповань!
...
У Strafor вважають, що Росія може завдати серію коротких ударів по Сходу України, щоб залякати українське військове командування і скувати його у можливих діях.


А це, як ми вже бачили, зробити дуже просто... На щастя, непросто залякати наших вояків, які безпосередньо протистоять російським загарбникам.


...

Іншим "обмеженим" варіантом аналітики вважають розширення території, контрольованої бойовиками, до меж Луганської та Донецької областей.


Авжеж, блакитна мрія донбаських бандюків...

Одним із найбільш часто обговорюваних сценаріїв у Strafor назвали з'єднання захоплених територій Донбасу з Кримом по південному узбережжю Чорного моря.

У цьому випадку прогнозують наступ широким фронтом, щоб забезпечити Крим постачанням води з Дніпра та створити сухопутний коридор.

"Під час такого наступу перший ешелон сил швидко просуватиметься через Україну у напрямку міст Херсон та Нова Каховка на березі Дніпра, де створять оборонні позиції", - вважають у Strafor.

Однак, у цього варіанту для РФ є серйозні ризики, пов'язані з тим, що постачання передніх позицій буде залежати від контролю довгої але вузької лінії узбережжя, яку важко буде контролювати.

Тому іншим можливим сценарієм американські аналітики розглядають захоплення всього південного узбережжя України з виходом до Придністров'я.

Це може повністю відрізати Україну від моря і забезпечити усі російські інтереси в регіоні, але "пов'язане з проведенням складних і небезпечних операцій на великій річці (Дніпрі) з широкою і вразливою логістикою".

Щоб уникнути можливих ризиків відрізання своїх сил від забезпечення, Росія може спробувати захопити і частину Східної України з Харковом, Дніпропетровськом та Запоріжжям.

Спробу розпочати цей сценарій ми вже бачимо у Харкові...

Останнім сценарієм, який розглядали аналітики Strafor, э захоплення Росією всієї Лівобережної України.

Цілком імовірний сценарій в світлі даних про накопичення російських військ та озброєння по всьому фронту, в той час, коли ми відводимо своє важке озброення...

...

Лишається сподіватися, що "Воїни Світла"  цього сценарію не допустять!

http://www.pravda.com.ua/news/2015/03/10/7060990/

2

Коментарі

анонім

110.03.15, 16:54

А что думают американские аналитики о том, что можем мы?

    анонім

    210.03.15, 16:58

    ага !! омерика спит и видит как россия нападет на Украину ... это же даст повод ввести свои войска на """"защиту"""" Украины!!! и потом -учитывая их денежный долг --- это принесет им много очень много денег ..

      310.03.15, 18:32Відповідь на 2 від анонім

      ага !! омерика спит и видит как россия нападет на Украину ... это же даст повод ввести свои войска на """"защиту"""" Украины!!! и потом -учитывая их денежный долг --- это принесет им много очень много денег ..россия ето не страна ето срана пока шо и много там засранцев киселевских

        410.03.15, 18:34

        )) конечно знаем... гарик владеет инфой что с 10.03. ... начнётся вторжение.

        пора, вставай народ Украины, в поход на Белокаменную.. а то уже достали эти голливудские аналитики! )
        та пошла твоя белокаменная . жить и строить им в облом рашисты хотят ваявать на босу ноги дебилы ранше з афгана шли черные камазы а теперь идут в пидарашу белые камазы

          510.03.15, 19:34Відповідь на 2 від анонім

          ага !! омерика спит и видит как россия нападет на Украину ... это же даст повод ввести свои войска на """"защиту"""" Украины!!! и потом -учитывая их денежный долг --- это принесет им много очень много денег ..це ти спиш - бо вже напала

            610.03.15, 19:35

            ну допустим идут, эти камазы!! но вот скажи, если это всё секрет большой, то почему не использовать передвижные крематории, о которых так много писалось?!! зачем это туда везьти, что бы потом тайно хоронить?!! ну они же тоже не дураки, понимают, что рано или поздно всё все увидят...

            передвижные крематории... не упускай это!!!
            технологии не отработані - хотели тут попробовать, они же нас полигоном своим считают, зомби путинские

              710.03.15, 20:16

              Что-то в этом плане нет Одессы. Как это русские оставят такой стратегический
              "русский" город Украине?

                810.03.15, 21:22Відповідь на 7 від Мика***

                Что-то в этом плане нет Одессы. Как это русские оставят такой стратегический
                "русский" город Украине?
                почему нет?! вот: " захоплення всього південного узбережжя України з виходом до Придністров'я." Да в общем, им не нужны никакие города - пукину нужна вся Украина, чтобы стать полубогом на полушарике - вот такие у придурка мечты

                  910.03.15, 21:23Відповідь на 1 від анонім

                  А что думают американские аналитики о том, что можем мы?да не думают они об этом, им главное, чтобы война не распространялась дальше, в европу

                    1010.03.15, 21:30Відповідь на 8 від Ertosi

                    Что-то в этом плане нет Одессы. Как это русские оставят такой стратегический
                    "русский" город Украине?
                    почему нет?! вот: " захоплення всього південного узбережжя України з виходом до Придністров'я." Да в общем, им не нужны никакие города - пукину нужна вся Украина, чтобы стать полубогом на полушарике - вот такие у придурка мечты
                    Где бы то найти доктора, который вылечил этого шизофреника?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна