хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Колін Морган розповідає про 5-й сезон: сезн таємниць і драконів.


“Дія починається після декількох років з закінчення 4-го сезону. Я також можу підтвердити повернення Мордреда, але його буде грати старший аткор на імя Александер Влахос,” пояснює Морган в співбесіді для французського часопису ‘Sries Mag’. “Будь хто знайомий дуже близько з Артуріанівськими легендами знають що Мордред зіграє важливу роль в падіння Камелоту. Тож його присутність не дуже добрий знак для королівства…”

Морган також натякнув що Моргана матиме владу над драконами, що робить її більше важкою ніж колись: “Дракони будуть головними в сезоні, бо Мерлін і Моргана черпають силу з цих чарівних істот. Їх наступна боротьба має бути епічною. Моргана зможе перехитрувати його (Мерліна) наступного разу…”

Морган також відіслався н ате чого ми давно очікували відкриється Мерлін Артуру чи ні? “Гадаю час Артуру дізнатися правду.Але це буде справжнє випробування для кожного з них і ще невідомом чи їх дружба виживепісля такого откровення,” каже він.

“Артур переконан що чари це зло, вони вбили його батька та матір, тож він бореться щоб залашитись обєктивним. І моргана та її інтриги теж впливають на думку Артура про використання чарів.”
Джерело: cultfix.co.uk
0

Коментарі