хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Ексклюзів від tvguide.com Олені виповнюється 18

Прихильники Щоденників окреслите 16 вересня червоним маркером і не прогавте, адже в першій серії 3-го сезону від каналу The CW -це особливий день для Олени Гілберт. «Наша перша серія це день народження Олени» говорить Джулі. Що ж це значить для винуватиці свята?

"Буде невеличкий часовий стрибок (від того де закінчився 2-ий сезон) як ми святкували день народження Олени," каже вона. "Але так вже склалося в Містик Фолс що події завжди не досягають свого апогею" Олена відтепер в старшій школі, але не варто розраховувати на її випускний наприкінці сезону.

Отже тепер її 18, "Олена і Джерелі не потребують дорослої опіки [згадаймо про смерь Джени]," каже Джулі. "Вона (Олена) дбатиме про себе сама."

Ну а романтичний бік можливо серіал тепер видасть нам чи справжній роман у Яна і Ніни , чи вони зустрічатимуться лише в серіалі? Джулі завжди нервує коли йдеться про особисті стосунки акторів, але вона дала маленьку зачіпку « за курсом сезону Олена буде боротися з дуже глибоким почуттями\потягом до Деймона. Це становитиме цілу проблему для неї» Як і Ребека з почуттями до Стефана (Бекі) яку ще не обрали, але вона вже є в сценарії, з темного минулого Стефана, коли він був різником. «Не вона єдина» каже Джулі.

Джерело: http://is.gd/jf4q8X

0

Коментарі

113.07.11, 16:29

виповнюється...

    213.07.11, 16:45Відповідь на 1 від Ulyashka

    tnks

      313.07.11, 16:46Відповідь на 2 від Полісуня

      tnksта лан...
      не смотрела сериал..интересный?

        413.07.11, 19:15Відповідь на 3 від Ulyashka

        Yep behind the interesting it's fascinated