хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Полісуня

попередня
наступна

Як у криму зібрати проросійській мітинг.

З огляду на політичне становища Криму, я тут вирішила так ніби жартома, хоча трохи правди там є, написати про те як зібрати проросійській мітинг у Криму.

По перше потрібно запросити Родиловенко або Голову «Песця» Хмаровського бо без них пенсіонери та студенти розбредуться по окремим купкам, чи вельмишановного пана Шуйніковського, якщо у Вас дійсно скрутно з грошима.

По друге обов’язково потрібно попередити пенсіонерів, про час мітингу, і нагадати про те який поганий президент Ющенко.

Розклеїти по городу об’яви або самотужки пошукати студентів, яким катастрофічно не вистачає грошей. Або пообіцяти їм пиво, як варіант. Та тут є зауваження, панове, краще клеїти об’яви у темних місцях, бо якщо нормальна людина таке знайде і сфотографує, то буде не лише прикро, але й компромат. А краще просто написати в об’яві: потрібна молодь від 18-ти до 25-ти років для часткової зайнятості оплата гідна.

Залучити якусь бахнуту на голову або екзальтовану молодь, хоча як на мене ці поняття тотожні. Молоді нагадати, що Крим завжди: був, є та буде російською землею, нагадати про патріотичні почуття до Расеї матушкі та про те як їх біднесеньких насильнецько українізують. Коли половина екзальтованої молоді піде бо махали вони на політику, а друга половина зацікавлено почне прислухатися та дискутувати, ще раз нагадати їм про патріотичні почуття та повідомити час та місце зборів.

Відповідальним за написання плакатів потрібно призначити когось дійсно безграмотного, щоб всі свідомі нормальні громадяни довго реготали з написів на кшталт: «Бандеровская расса руки прочь от Крыма»; «Рускому языку статус государственного»тощо, тому що прикладів дуже багато не хочу навіть всі перелічити, взяла лише найпоширеніші.

Обов’язково навчити пенсіонерів, якогось гарного гасла чи девіза про СОТО-НАТО.

І найголовніше не забути про російський аквафреш, а саме про прапор, який доручити студентам, вижравшим вже два літри пива, бо що це за мітинг, без наприкінці загубленого прапора.

Запросити регіональне телебачення, але тут є одне зауваження, якщо у Вас дійсно скрутно з грошима і ви запросили пана Шуйніковського, телебачення може не прийти. З огляду на це запросіть краще газети , а особливо когось з кореспондентів «Другої Кримської».

І найважливіше потрібно дати на лапу нашому гарному меру, бо йому ще потрібно мерседес купити білий для коханки, або попередити його що ви- «ну, самі знаєте від кого».

І от зробивше все вишче перелічене, подумайте: а на хєра Ви тут живете, якщо ви дійсно любите Росію; чи якщо ви заробляєте на цьому гроші – а Вас колись можуть за це і вбити, якщо влада зміниться.

Всі прізвища вишче згаданих осіб було змінено, за для їхнього ж спокою, а головне спокою автора!
1

Коментарі

Гість: Che_byrashka

124.02.09, 08:49

божевильна, чи шо? Шо значыть - на хрена мы тут живемо?! расистка - да? Хош, шоб вси москали с украйины съебалыся в Расию? гыг) аж смешно))) Шош вы тут робыть та будете?

    Гість: Prisma

    224.02.09, 09:06

    У нашей молодежи особо развит патриотизм к капусте, и не нашей квашеной, а правильно упресованой, и соотвецтвующего цвета

      324.02.09, 09:46

      Хуйня

        424.02.09, 11:24

        Девушке подобает быть доброй и любящей. А не с юных лет пропитываться неприязнью и ненавистью к ближнему. Ничего путного от этого не будет. Да и результат скажется на ее детях. И она очень скоро почувствует на себе то, что желала ближним своим

          528.02.09, 05:57Відповідь на 1 від Гість: Che_byrashka

          у тебе дуже правильний нік така ж в розумовому розвитку як і та істота шо називається чєбурашкою ти взагалі читала пост до кінця?! Ні! або може тобі перекласти росіїською нарошно для тебе?!

            628.02.09, 06:01Відповідь на 3 від Князь Вован

            Хуйня
            У коня вельмишановний, а у мене просто жарт який дуже наближений до дійсності нашої от і все , не подобаєтся, у нас країна вільна всі мають право вільно висловлюватися і як наслідок отримувати догану або щось інще.

              728.02.09, 06:05Відповідь на 4 від Коринфянин

              Дєвушкі зазвичай у рідному оточенні такими и виростають, але зробимо наголос на рідному - Ви ж не живете у Криму і нічого не знаєте чи не так?! Я б була доброю та сумирною якби не бачила майже кожного дня вишче перелічиних осіб по телевізору або на площі міста.
              Щодо дітей я нікому не бажаю зла я просто трошки спрогнозувала майбутнє на свії хлопський, простий розум!

                828.02.09, 06:06Відповідь на 2 від Гість: Prisma

                О, хоч одна нормальна людина надибалася! Дякую за підтримку!

                  928.02.09, 08:50Відповідь на 7 від Полісуня

                  Все мы тут "хлопи". Это высшее наше предназначение. быть слугами. Божьими. Я в Крыму частый гость. Чуть ли не каждый месяц. Так случилось. Видим и слышим мы то, что хотим видеть и слышать. Одни - мусор и грязь, другие - цветы и изящество. Так наше сердце отвечает на окружающее. Если в сердце грязь и грехи - они всегда находят ответ извне. ВСЕ зло - лишь в нас самих. ВОВНЕ нас - нет ничего злого и плохого. Попробуйте полюбить и понять любей без своего Эго и своих личных предпочтений и желаний. И Вы сами увидите как этот мир прекрасен..

                    Гість: Che_byrashka

                    1028.02.09, 09:37Відповідь на 5 від Полісуня

                    От каза! Чебурашка ей не нравится - ты буд-то в детстве мультиков не смотрела!? (может телевизора не было )

                    Пы.Сы. До кінця читала, не переживай маленька...перекладать не треба, розумію і так ту хуйню, шо ти тут, мабуть, по дитячій своїй наївності і ще не розуміючи деяких цінностей в житті, написала...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна