Профіль

Ratzinger

Ratzinger

Україна, Харків

Рейтинг в розділі:

Фінальні титри

Ну що ж, всім пока. Дякую що читали мою психічну нісенітницю

Екзистенційні роздуми на тему повістки

Те чого боявся, сталось - на минулому тижні мені подзвонили з відділу кадрів і сказали, що мене хочуть у певній організації на три букви. ТЦК у телефонному режимі повідомили, що мені треба з'явитись і пройти "медкомісію і звірення даних".
Ага... Знаю я це звірення даних. Років скількись тому я вже вимушений був завітати у тоді ще воєнкомат, де мене психологічно принижували і впаяли штраф за неявку. Мовляв, "у нас є закон, не треба ждать повєстку, ви мали, ви були зобов'язані прийти".
Не думаю, що щось зміниться. Другий штраф вже чекає на мене. А далі вже криміналка... 
Одним словом, усе це цирк. Мета всіх цих акцій ТЦК - набрати якомога більше народу і кинути на вірну смерть. Звідси, настрій не дуже. І це м'яко кажучи.
І я подумав: а навіщо взагалі чекати? Можливо, краще, так би мовити, пришвидшити процес? Чи не піти з життя раніше визначеного армєйкою строку, раз все одно все до того йде?
І я думав. Вірніше, обдумую - як і коли. На жаль, всі способи "пришвидшення процесу" доволі болючі і непевні. Та і наважитись на це складно. Проте коли я про це думаю, мені стає легше.

Огляд продавщиць в АТБ

Я давно ходжу в  одне і те саме АТБ, у якому є деякі жінки, яким я примелькався. Ось вони:

1. Катя. Років 25, але виглядає старше, бо від природи дані її погані і (може) вона любить хряснути сто грамів на вихідних, а там де сто, там і дві пляшки. Можу помилятись. Катя живе в сусідньому будинку разом з таким здоровим хлопцем, які щось комусь возить на машині. Буває, спілкуємось на всякі господарчі теми, в  тому ж таки АТБ. Як об'єкт для трахання вона мені не цікава, але вона мене дуже дратує, бо постійно "викає". Мені шо 80 років?

2. Наташа-1. Низька дівчина теж 20+. Сидить на касі, часто похмура і втомлена. Хворіє на застуду стабільно раз на місяць. У неї маленький син, який колись виніс її мізки прямо в супермаркеті. Чи є чоловік, не знаю, але не дуже і цікаво.

3. Наташа-2. Років 27. Справжній об'єкт моєї уваги - красива, струнка, фігуриста. Яскравий приклад гарних даних. Вона така красива, що я боюсь на неї дивитись, але інколи роблю це, вивчаючи її, скажімо так, спину чи кістяшку між шкарпеткою і кросівками. На жаль, є чоловік і дитина, проте вона об'єкт. Але якби вона була вільна, я би все одно забоявся підійти. Навіщо я про неї думаю, невідомо.

4. Марінка. 19. Ну дуже велика дівчина. Якщо це якесь захворювання, то питань нема, а якщо ні, то треба якось за собою слідкувати, бо це нікуди не годиться. В один момент вона сама почала зі мною вітатись, казати "ти", а потім так же різко стала морозитись. Відтоді навіть на касі не вітається. Я не дуже засмучений, хоча в моєму стані треба на все кидатись, бо незайманий сорокєт не за горами.

Бонус-трек: Безіменна Злюка з "Аврори". Брюнетка невідомого віку, але точно молода. Як тільки вона мене бачить, так відразу кривить лице. Я дратую її самою появою. Мабуть, я повівся недостатньо впевнено або не спортивний вигляд, або дешевий одяг, або все заразом. Я її розумію.

Отакий був огляд. Усім допобачення.