хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Кухонні меблі. Кухні на заказ.

Кухонні меблі що випускаються компанією Кухни на заказ (Киев) вже більше десяти років. Виробники меблів найчастіше економлять на матеріалах, щоб була можливість знизити ціну на кінцевий продукт. Ми ж вважаємо за краще виробляти великі обсяги, за рахунок чого утримуємо оптимальну вартість без шкоди якості.

Меблі для кухні нашої компанії виробляється на сучасних верстатах. (див. фото кухни на заказ) На кожному етапі виробництва здійснюється суворий контроль якості, завдяки чому наша кухонні меблі відповідає найвищим стандартам. Кожен елемент і деталь меблів зроблені з безпечних екологічно і якісних матеріалів на кращих заводах по виробництву фурнітури і матеріалів для меблів, що забезпечує тривалу експлуатацію кухні. Кухонні каркаси виготовлені з високоякісного ДСП, від перевірених тимчасових виробників, а також ламіновані особливими полону, які підвищують зносостійкість каркаса. Колір каркаса підбирається з сучасної широкої колірної гами, відмінно гармонує з кожною моделлю наших кухонь. Для виробництва стільниць використовується повний асортимент сучасних матеріалів - облицьований пластиком ДСП з підвищеною вологостійкістю, нержавіючі стільниці будь-яких форм з варильними панелями і ввареннимі мийками, штучний камінь, що перевершує натуральний за багатьма параметрами. Для кожного виду стільниць передбачені стінові панелі з аналогічних матеріалів відповідного кольору. При установці будь-якого виду стільниць застосовуються різноманітні конструкції з алюмінієвого профілю, що додає сучасний вигляд кухні.

Меблі для кухні представлена в різних фасадах з різних матеріалів - ДСП, пластик, МДФ, масиви натурального дерева. Створювати меблі наша компанія почала досить давно, що гарантує якість, перевірені роками!
0

Коментарі