хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Основна причина наших бід

  • 12.11.14, 18:27

Привіт всім!

Пишу знову. І ось з якого приводу.

Ми пам'ятаємо, як один з відомих наших телеканалів давав Церкві за те, що вона не поступає по апостольских заповідях відносно треб.

І ось що виходить.

Вішаючи іноді прейскуранти, або цілком по-іншому роблячи не по апостольських заповідях, поступаючи таким чином з обділеними (вдовами, вдівцями, сиротами, людьми, які попали, скажімо так), вони накручують нечисту силу, пов'язану з грошима, відповідно розв'язуючи руки сатаністам і іже з ними. Подивіться, народ, на купюру в 100 UAH і хто там біля лика Шевченка червоним намальований? І от Вам причина суїцидів із-за кредитів.

І от причина тії бяки, коли гангстер з відомої пісні (1996) каже, що він нічого не розуміє, звідки в нього не життя, а бяка. А тому, що на звороті 1-доларової купюри намальована піраміда, а на піраміді - камінь з корони люцифера.

І це основна причина 1917 року.

І те, що сьогодні в Лаврі потягли ікону Миколи Чудотворця - це сигнал Церкві зупинитись.

Я знаю, що, можливо, схлопотав би, як Др. Папюс. Або як моя учителька, яка відійшла з жуткими страстями із-за того, що вскрила в своєму місті основну причину гадостей - викрила сатаніста - правителя. Можливо, як популярний свого часу виконавець Дьяконов. Одне тільки бажання - щоб нечиста сила отримала по зубам, а мені зразу відійти.

А те, що твориться зараз на Сході (причина), описує Псалом 105.

Ось так. Дай Бог поскоріше від гадостей позбавитись!!!

Щасти Вам всім!!!

Відкланявся,

age1996.

2

Коментарі