Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

The midnight notes, або даєш English 2-ю державною мовою!

  • 30.03.14, 01:09

Не спиться мені. Бука співає пісні з минулого, зрозуміло якою мовою. І от подумалось.

На Євромайдані (як би ми до нього не ставились), коли іноземні дипломати прийшли туди, то народ в більшості своїй відносно вільно говорив з ними.

Я ні Євромайдан, ні Антимайдан не підтримую. На верху цих пірамід сидять ті ж таємні товариства і іже з ними більшість власть імущих. І ці явища - боротьба систем (таємних товариств, якщо хочете).

Той же наш прем'єр вільно говорить англійською. І один з регіоналів подавав зміни до Конституції, щоб англійська була другою (чи третьою, здається, точно не пам'ятаю) державною. Але ці зміни відхилили, тому що в нас начебто не знайдеться 10% англомовних.

Але  таємні товариства і в нас, і там є. І щоб знати про ворога більшу частину інформації, треба знати його мову. Хоча висловлювались думки, що англійська скоро зникне. А кожен 2-й житель США говоритиме іспанською.

Я свого часу повинен був вивчати французьку. Мене в 5-му класі приписали до іншого класу, де її вивчали. Але я не захотів бути з цим класом, а захотів бути з тими людьми, з якими був перед тим уже 1 рік. Вони вивчали англійську. І так вийшло краще.

Ви не подумайте, що я провокатор. Думаю, що це питання рано чи пізно хтось би знову підняв. А після останніх подій протягом 3-х місяців, думаю, що англомовних і з (назвемо це так) перепрошитим менталітетом на польовому рівні (англомовних, іспаномовних і т.п.) може бути навіть більше на повірку, ніж 10%. А в процесі асоціації з EU все це цілком можливо  (коли англійська мова з часом почала б використовуватись фактично нарівні з українською). В процесі асиміляції, так би мовити.

Ну і тут можна ставити питання, як в фільмі "Deep Cover" в кінці: "А як би зробили ви?"   

1

Коментарі

Гість: сонный

130.03.14, 07:49

В Донецке появились Английские сепаратисты требующие присоединения города к Англии так как Донецк основал Джон Юз Англичанин
http://www.nr2.ru/kiev/490343.html
голосовалку ненашол