хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

У Перещепиному діти живуть в умовах гірших за собачі

Коли Вікторія Шилова перебувала у смт Перещепине з робочим візитом, їй стало відомо, що у селищі живе багатодітна родина, в якій діти за живої та здорової матері практично залишені на призволяще. Коли заступник голови обласної ради приїхала до будинку цієї сім’ї, то застала жахливу картину. Маленькі дівчатка двох та трьох років сиділи просто на цементованому ганку без спідньої білизни, босі та замурзані. Буквально за декілька хвилин на подвір’ї з’явився і п’ятирічний хлопчик. На запитання Вікторії Шилової, де його мама, хлопчик відповісти не зміг, адже не дивлячись на вік Дмитра, він і досі не навчився розмовляти.

 Через деякий час на подвір’я вийшла і найстарша дитина, яка знаходилася вдома – дев’ятирічна Надя. Вона розповіла, що мами вдома немає. Коли заступник голови обласної ради поцікавилася у дівчини, чи хочуть вони їсти, мала розплакалася і майже перестала розмовляти. Вікторія Шилова принесла продуктовий набір малечі, який вони кинулися просто таки поглинати.

 Вікторія Шилова не могла повірити, що матір може ось так от кинути вдома дітей одних, але коли зайшла всередину будинку, то була просто шокована.

 

 

 

 

 

 Жахливий сморід, відсутність світла, газу та води, обшарпані стіни, повибивані вікна. Крім декількох ліжок, якщо це можна так назвати, у домі більше майже нічого немає. Постало питання, де ж сплять діти?

 

 

 

 

У найглухішому куточку кімнати Вікторія Шилова побачила брудне щільно навішане ганчір’я. Виявилося, що так огороджена так звана спальня для дітей. Спальні місця там зроблені з накиданих речей, які вже давно не пралися, вологих та смердючих! Можна тільки сказати, що собаки сплять у кращих умовах.

 Сусіди розповіли, що горе-матері цього сімейства частенько не буває вдома. Вони кажуть, що під час не буває і день, і два, і три, а чоловік жінки сидить у тюрмі за педофілію.

 Люди також неодноразово зверталися до керівництва селища з проханням врятувати дітей, але ті нічого так і не зробили. Вікторія Шилова впевнена, що діти мають жити з батьком та матір’ю, але якщо їм потрібні діти. У даному випадку заступник голови обласної ради впевнена – малечі зараз буде краще у дитячому будинку, а далі покаже час.

 

 
0

Коментарі