хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Діти "Сонячного світу" чекають на допомогу Ігоря Коломойського.

Дніпродзержинська  міська  дитяча  громадська організація «Сонячний світ» та Дніпропетровська обласна дитяча  громадська організація  «Правозахисна  спілка  «Допоможемо дітям».

З 01.11.2014 р.  наші організації  не зможуть продовжити свою діяльність на території приміщення за адресою: проспект Маршала Жукова, 7-Б, з причини продажу цього приміщення, як приватної нерухомості, іншому власнику хоча договір оренди закінчується 31 грудня 2014 року та продовжується?.

          Наші дитячі організації протягом багатьох років приймає активну участь у захисту та допомоги соціально незахищених верств населення. Працює дитяча громадська приймальна для дітей і батьків, випускається дитяча газета "Допоможемо дітям", та працює колектив волонтерів з дітьми в цьому приміщенні останні 5 років.

       Протягом останніх 8 місяців активно надають гуманітарну допомогу   дітям у зоні  проведення антитерористичної операції, дітям з дитячих домів, інтернатів, притулків, реабілітаційних центрів,родини яких оказались в складних життєвих обставинах  на Донеччині та Луганщині.  Акція «Допомога дітям сходу України. Якщо не ми, то хто?»  набула за цей час всеукраїнського масштабу. Допомога  у вигляді одягу, продуктів харчування, засобів гігієни, надходить з усіх областей України. Для її тимчасового зберігання до відправки  до місця призначення потрібно приміщення, як і для інших видів діяльності наших організацій.

        Дітям допомагають меценати: Загід Краснов , "Євромайдан-Дніпро" начальник штабу Руденко Ігорь Іванович, Лупанін Олександр Олександрович, депутати Дніпропетровської Обласної Ради, Народні депутати України, представники Дніпропетровської ОДА, представники правоохоронних органів, засоби масової інформації.

        31.10.2014 року ми звернулися на прес-конференції у інформаційному агентстві "Українські новини" з  надією та проханням надати допомогу нашим організаціям та, відповідно, у нашому обличчі, дітям – сиротам сходу  України, та залишити дітей наших оhttps://www.youtube.com/watch?v=QvQWAXj6q8oрганізацій у даному приміщенні.

        Відео додається:  https://www.youtube.com/watch?v=QvQWAXj6q8o

          Сподіваємося що, громадянин Лютов Олег Леонідович – власник приміщення залишить Дніпродзержинську  міську  дитячу  громадську організацію «Сонячний світ» та Дніпропетровську обласну дитячу  громадську організацію  «Правозахисна  спілка  «Допоможемо дітям» у даному приміщенні для розбудови громадського суспільства, та допомоги дітям. Маємо надію, що Голова Дніпропетровської Обласної Державної Адміністрації Коломойський Ігор Валерійович  та його заступники знайдуть час завітати до цього приміщення для ознайомлення з роботою.

        

 

Джерело: 

Прес-служба ДОДГОПС «Допоможемо дітям»


    4

    Коментарі

    11.11.14, 14:05

    ничаво не мешает найти двум детским организациям, новое помещение, коих в Днепродзержинске думаю немало.
    Но отстаивается именно ЭТО МЕСТО, а вовсе не организации, как видиться.
    Бой идет ЗА НЕДВИГУ(!),
    и ведут его Красновы, Руденко, Лупанины , опираясь на штык "детские организации".
    По крайней мере ,мне - видиться так, опосля прочтения...