хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Цифрові наркотики – правда чи вигадки для "лохів"?

«Ви можете попробувати відчуття, які властиві для будь-якого сильного стимулятора свідомості з наявних в реальності, і відчуття в точності копіюватимуть дію щастя, ейфорії або оргазму. Але ніде ви не зможете знайти аудіо стимулятори свідомості такої якості і сили, як «Чорне світло» або «Сон ангела» - в реальності просто немає аналогів! Ось весь перелік наших стимуляторів:  Оргазм, Екстезі,. Кокаїн, Абсент, Опіум, Марихуана, Нітро, Щастя, Постояти на краю прірви, Мазохіст, LSD, Атомний вибух, Сон ангела, Ваш вибір, Чорне світло,  Героїн, Дотик Бога, Алкоголь, Опій, Нікотин, Енерджайзер, DMT, Reset.

Ви отримуєте реальний кайф від аудіостимулятора свідомості, що діє по-справжньому, НЕ ОТРИМУЮЧИ при цьому ЗАЛЕЖНОСТІ, це досконало легально і безпечно. Ви хочете задоволення в повному спектрі? Ви отримаєте універсальний аудіо стимулятор свідомості, порівняно з яким «ангельський пил» - просто дитяча іграшка.

Чи безпечно це?

Бінуарний ефект, який використовується при розробленні цифрових аудіо стимуляторів свідомості, АБСОЛЮТНО нешкідливий і безпечний. Він широко застосовується в навчальних аудіопрограмах, використовується при медитації, в програмах з поліпшення пам'яті і загального оздоровлення та релаксації. Більш того, за допомогою методик з бінуарною дією проводиться лікування деяких хвороб і легше минає реабілітаційний період.

Цифрові аудіо стимулятори свідомості не викликають звикання, не мають небезпечних побічних ефектів і не змінюють свідомість. Ви отримуєте абсолютно безпечну імітацію і розслабляєтеся швидко і якісно. Варто вам вимкнути запис – і їх дія припиняється

Приведений вище текст з реклами про дію цифрових наркотиків. Прослухавши окремі з них, мені стало цікаво, чому вони НЕ ВПЛИВАЮТЬ на мене.

Пропоную прослухати і сказати, що відчуваєте Ви?

Дам аудіо файл без назви, а всіх бажаючих прошу описати свої відчуття. Цікаво чи співпадуть вони з тим описом, який приводять творці такого «наркотика»?

2

Останні статті

Коментарі

Гість: Дівчисько

116.09.09, 13:26

єдине, що мені захотілося, це їсти іспати(= фігня, по-моєму... правда я не в навушниках, а колонками слухала.

    216.09.09, 13:33

    в туалет и поспать

      316.09.09, 13:40

        Гість: Hirosima

        416.09.09, 14:28

          516.09.09, 14:43

          якість жахлива, тому нічого не відбувається

            616.09.09, 14:44

            а взагалі - то не вигадка, тільки крім ефекту стимулювання завдяки шуму можна попри свідомість одразу в мозги затолкати рекламу

              716.09.09, 15:05Відповідь на 6 від Володюсик

              Ну... Нічого надзвичайного. А в підсвідомість не тільки рекламу можуть "затолкати"... І не тільки за допомогою цих файлів.

              Якщо щось комусь потрібно, то це рано чи пізно зроблять.

                Гість: Оревуар

                816.09.09, 15:39

                Не діє А що взагалі мало статись (встати)

                  916.09.09, 17:03

                  Цей аудіоролик мав би викликати ефект алкогольного "кайфу". Цікаво чи хтось це відчув?
                  Почав з нього, бо такий стан знають практично всі активні споживачі. Наступного разу додам щось інше.
                  Так що пробуйте панове і пані – +

                    106.01.10, 12:43

                    від того звуку лише голова розболиться