хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Львівська Архиєпархія УГКЦ святкує

       У вересні цього року Львівська архиєпархія УГКЦ святкує 20-річчя виходу з підпілля. Кульмінацією святкувань буде Архиєрейська Божественна літургія, запланована на 20 вересня 11.00 поблизу храму св. Архистратига Михаїла (Львів, вул. Винниченка, 22). Перед початком Богослужіння в усіх храмах Львівської Архієпархії УГКЦ залунає радісний передзвін, який сповіщатиме «осінь відродження Української греко-католицької церкви».

По тому відбудеться урочистий похід до Архикатедрального Собору св. Юра,

а о 18.00 - урочиста академія у Львівській опері.

«20 вересня ми хочемо прийти усією церквою і подякувати Богу за дар свободи УГКЦ. Завдяки живій вірі, яку пронесли ісповідники віри через катакомбну церкву, сьогодні ми маємо можливості, за які варто подякувати», - зазначив прот. Орест Фредина.

Учасників святкових заходів організатори просять прийти у вишиванках.

20 вересня також буде репрезентовано документальну стрічку «Спадщина Андрея Шептицького», монтування якої перебуває на завершальному етапі.

Крім цього, 22 вересня УГКЦ запрошує на концерт популярної музики «З вірою і любов'ю». Захід відбудеться на стадіоні Україна о 19.00 год. Усі зібрані кошти підуть на завершення будівництва Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.

Приєднатися до події

3

Останні статті

Коментарі

115.09.09, 10:32

Гарні церкви!