хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Monobank

попередня
наступна

50 грн в Монобанку чекають тебе - реєстрація та кешбек

  • 03.03.23, 22:22

Монобанк - це сучасний онлайн-банк, який дозволяє своїм клієнтам отримувати кешбеки за певні дії. Якщо ви плануєте стати клієнтом Монобанку і отримати кешбек в розмірі 50 грн, то вам потрібно пройти просту реєстрацію в банківському додатку.


Ось кілька кроків, які потрібно виконати, щоб зареєструватися в Монобанку і отримати кешбек:

  1. Завантажте додаток Монобанк на свій смартфон з App Store або Google Play.
  2. Відкрийте додаток та натисніть кнопку "Реєстрація".
  3. Введіть свій номер мобільного телефону та натисніть "Підтвердити".
  4. Введіть код, який ви отримали по SMS, та натисніть "Далі".
  5. Введіть свої особисті дані та натисніть "Зберегти".
  6. Додайте свою банківську картку до додатку, якщо у вас є така можливість.
  7. Зробіть перший платіж через додаток Монобанк та отримайте кешбек у розмірі 50 грн.

Загалом, реєстрація в Монобанку досить проста та швидка. І якщо ви хочете отримати кешбек за реєстрацію, то це найкращий час, щоб стати клієнтом Монобанку та скористатися всіма перевагами цього онлайн-банку.

Монобанк - це інноваційний онлайн-банк, який пропонує своїм клієнтам широкі можливості та багато переваг. Однією з них є кешбек - програма лояльності, яка дозволяє отримувати грошові винагороди за певні дії в банківському додатку. Якщо ви тільки починаєте користуватися Монобанком і хочете отримати кешбек за реєстрацію, то вам потрібно виконати всього лише п'ять простих кроків.

Крок 1: Завантажте додаток Монобанк на свій смартфон

Перший крок до успішної реєстрації в Монобанку - це завантаження банківського додатку на свій мобільний пристрій. Додаток доступний для завантаження в App Store та Google Play, тож ви можете встановити його на свій iPhone або Android-смартфон.

Крок 2: Натисніть кнопку "Реєстрація"

Після того, як ви встановили додаток Монобанк, потрібно натиснути кнопку "Реєстрація" та далі - "Додати номер телефону". Введіть свій номер мобільного телефону і натисніть "Далі".

Крок 3: Підтвердіть свій номер телефону

Для того, щоб підтвердити свій номер телефону, вам буде надіслано SMS з кодом. Введіть цей код у відповідне поле в додатку Монобанк та натисніть "Далі".

Крок 4: Введіть свої особисті дані

Після успішної підтвердження номеру телефону, вам буде запропоновано ввести свої особисті дані, такі як ім'я та прізвище. Після того, як ви заповните ці дані, натисніть "Зберегти".

Крок 5: Додайте свою банківську картку та зробіть перший платіж

1

Коментарі